Ești în formă? Hai să alergi puțin și află dacă e adevărat! Împreună facem un record

Ești în formă? Hai să alergi puțin și află dacă e adevărat! Împreună facem un record

 Timisoara esti in forma 1000 ture alergotura 2013Alergi pentru că vrei să fii sănătos și în formă. Alergotura si ETA2U iti propun o provocare mai mică pentru tine, dar mare pentru oraș, pentru că vrem ca împreună vrem sa aflam: “Timișoara esti in forma?”.

Te așteptăm să contribui și tu la un record de 1000 de minute de alergare non-stop, cea mai mare tură organizată vreodată în oras.

Unde, când, cum?

Începem vineri, 20 septembrie, de la ora 20:00, pe str. Alba Iulia, langa Opera.

Alergăm non-stop, noaptea inclusiv, până sâmbătă, 21 septembrie, ora 15:00, pe acest traseu în zona centrală, unde sunt desenati 1000 de pași. Stafeta poate fi urmarita live pe Google Maps aici.

Vino alaturi de noi, incepator sau performer. Din 15 in 15 minute noi vom trece prin Piata Operei. Alearga si tu cat poti. Incurajeaza prin exemplul tau stilul de viata sanatos.

Timișoara esti in forma?” este un eveniment de sărbătoare pentru Alergotura care aniverseaza 1000 de ture de alergare organizate în oraș și o invitație la o porție sănătoasă de mișcare pentru toți timișorenii, organizat cu ocazia Săptămânii Mobilității Europene 16 – 22 septembrie 2013, în colaborare cu Primăria Timișoara. Un eveniment similar a fost organizat anul trecut, cu ocazia aniversării a 500 de ture și 500 de ore de jogging și voluntariat.

Mulțumim pentru sprijinul primit de la ETA2U si Clubul Sportiv Alternative TM.

Și cine are dubii că ar putea alerga 1.000 de pași își poate testa voința și putința până la finalul săptămânii, la turele pe care le organizăm zilnic 🙂

facebook
vimeo