Timisoara City Marathon este marcă înregistrată la nivel european

Timisoara City Marathon este marcă înregistrată la nivel european

Încă de la prima ediţie din 2017 ne-am dorit ca Timisoara City Marathon să devină un eveniment emblemă al Timişoara în Europa, fiind inspirați și de faptul că orașul este Capitală Culturală Europeană în 2021. Contextul istoric, povestea ţesută în jurul tuturor curselor, rutele alese astfel încât să dezvăluie localnicilor, dar şi turiştilor frumuseţea oraşului – toate recomandau acest eveniment drept unul de anvergură.

Acum, în pragul celei de-a III-a ediţii, vă putem anunţa oficial că Timisoara City Marathon este marcă înregistrată la nivel european, la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) și deținută de Asociația Club Sportiv Alergotura.

Timisoara City Marathon, “marcă înregistrată”, înseamnă recunoaştere, un pas înainte în dezvoltarea acestui eveniment şi noi provocări pentru ediţiile care vor veni

În “viaţa” oricărui eveniment de acest gen există anumiţi paşi peste care nu poţi trece, cel puţin nu dacă vrei să creşti frumos şi sănătos, aşa cum ne-am dorit noi.

Întâi am pus la cale povestea, apoi v-am transmis şi vouă din entuziasmul şi dorinţa noastră de a face lucruri frumoase aici, în comunitate, după care voi aţi fost cei care ne-aţi răsplătit cu o încredere şi susţinere nemărginită.

Aplicarea pentru obţinerea acestei mărci înregistrată a a fost pasul următor, firesc, de altfel. Marca înregistrată ne oferă valoare, ne validează, ne protejează şi ne deosebeşte de concurenţă.

Procesul nu a fost unul simplu, ci a trecut prin toate etapele cerute de EUIPO, care a prelucrat, verificat şi apoi validat cererea noastră.

Timisoara City Marathon este aici, acum, doar datorită vouă, alergătorilor

Acest pas mare înainte în “istoria” Timisoara City Marathon nu ar fi fost posibil fără ajutorul şi sutinerea voastră, a alergătorilor. Cu fiecare înscriere, zâmbet de la start şi finish, galerie de susţinători, selfie sau medalie – voi aţi adus Timisoara City Marathon aici acum, iar pentru asta vă mulţumim.

Ediţia 2019 stă să înceapă şi cu siguranţă va fi cea mai bună de până acum, însă nu ne oprim aici. Suntem gata pentru următoarea misiune, suntem gata să facem din Timisoara City Marathon un eveniment de o importanţă majoră pentru Timişoara şi pentru întreaga Europă.

Informație publică pe site-ul EUIPO!

facebook
vimeo