Alergotura Challenge – Connect with Strava

Alergotura Challenge – Connect with Strava

Pentru preluarea automată (sincronizare) a activităților din contul dvs. STRAVA în contul dvs. ALERGOTURA

  • utilizați butonul „Connect to Strava” din partea stângă, în josul acestei pagini

Instrucțiuni pentru conectarea automata cu STRAVA

  • După ce apăsați butonul menționat mai sus, veți fi redirecționați pe site-ul Strava; dacă nu sunteți deja autentificaț în contul dvs. STRAVA, va trebui să introduceți parola contului dvs. de STRAVA. După ce v-ați autentificat, veti fi invitat să vă sincronizați cele două conturi.
  • Lăsați bifate ambele căsuțe și apăsați butonul „Authorize”.
  • După ce ați autorizat conectarea celor două conturi, veți fi redirecționați înapoi în această pagină, unde pe ultimul rând de pe această pagină va aparea afișat mesajul de confirmare: „Connected to Strava” și veți avea un link către contul dvs. ALERGOTURA.

După conectarea și sincronizarea conturilor

  • Din momentul conectării, veți putea gestiona, din contul Strava, două tipuri de acțiuni care se vor reflecta automat și în contul dvs. ALERGOTURA: crearea sau ștergerea de activități.
  • La crearea unei activități, sporturile preluate automat sunt: Run(alergare) sau Virtual Run (alergare viruala/pe banda). Celelalte tipuri de activitati din Strava (de ex. Walk/Mers) nu vor fi importate automat în contul dvs. ALERGOTURA.
  • Puteți de asemenea șterge o activitate din contul dvs. STRAVA, iar aceasta va fi ștearsă automat și din contul dvs. ALERGOTURA.
  • În cazul in care ștergeți o activitate din contul dvs. ALERGOTURA, aceasta NU va fi ștearsă și în/din contul dvs. Strava.

*Dupa încarcarea unei activități în contul STRAVA există posibilitatea de a apărea o anumită întârziere până când activitatea este vizibilă și în contul ALERGOTURA deoarece exista o anumită latență (generată de site-ul Strava) până când activitățile sunt reflectate și în contul dvs. ALERGOTURA. Schimbările nu apar deci instantaneu, ci necesită puțin timp până se sincronizează (maxim câteva minute).

Dacă doriți sa nu mai sincronizati conturile

  • Puteți revoca în orice moment preluarea automată a activităților din contul dvs. STRAVA în contul dvs. ALERGOTURA, intrând în contul Strava la Settings > My Apps https://www.strava.com/settings/apps

facebook
vimeo