Primul blogger corupt la alergotura, Raluca Moisi

Primul blogger corupt la alergotura, Raluca Moisi

Primul blogger corupt la alergotura, Raluca MoisiUn lucru este cert: bloggerii au și alte pasiuni, nu doar scrisul. Iar acest lucru ni l-a demonstrat Raluca Moisi sâmbătă, dis de dimineață. Echipată corespunzător și “înarmata” cu ambiție și entuziasm, Raluca s-a alăturat echipei Alergotura la joggingul de dimineață. Prima Alergotura.

Startul s-a dat la Iulius Mall, iar cei 6 curajoși cu alergoliderul Cătălin la conducere, au  stăbătut parcul botanic, de-a lungul și de-a latul lui, la pas alert. “Cântecul păsărilor şi aerul curat din parc m-au făcut să mă abandonez pentru câteva minute în ritmul acela plăcut de stâng-drept, stâng-drept. M-a scos din visare vocea lui Cătălin care anunţa primul kilometru din alergotura! Împreună, ca o echipă, am strigat la unison că s-a scris istoria primului kilometru alergat de o grupă în Timişoara!” Credem că impresia Ralucăi cu privire la înviorarea de sâmbătă dimineața este mai mult decât graitoare.

Pe blogul Ralucăi Moisi veți putea găsi întreaga poveste a primului kilometru alergat alături de noi. Îți mulțumim pentru prezență, efort și ambiție și te așteptăm să parcurgem împreună mulți alți kilometrii.
Toate pozele sunt pe FaceBook.

Primul blogger corupt la alergotura, Raluca MoisiPrimul blogger corupt la alergotura, Raluca MoisiPrimul blogger corupt la alergotura, Raluca Moisi

 

 

 

facebook
vimeo