Pe la ce competiții și-a mai testat Alergotura forțele de toamnă: Cros Dealul Viilor

Pe la ce competiții și-a mai testat Alergotura forțele de toamnă: Cros Dealul Viilor

La Cros Dealul Viilor

Toamna asta mulți alergători din club au inclus pe lângă antrenamente și multe din competițiile organizate în țară sau în străinătate. În lista evenimentelor sportive la care a fost reprezentată și Alergotura apare și Cros Dealul Viilor, organizat aproape de Lugoj în 20 octombrie, o competiție cu 17 probe pe categorii de vârstă, la care s-au înscris tineri de la diferite cluburi sportive școlare din regiune, dar și sportivi amatori. Printre cei 314 participanți înscriși la linia de start au fost și Călin Petruț, Florin Chindea și Claudiu Smeu, alergători timișoreni.

Florin Chindea, Calin Petru, Claudiu Smeu

Crosul Dealul Viilor Lugoj a fost o competiție de viteză pe teren accidentat pe distanța de 7 000 m. A fost o ocazie de a alerga și de a mă antrena“, a spus Călin Petruț despre motivația sa în acest concurs. Cu aceleași gânduri au pornit spre dealurile de lângă Ana Lugojana și Florin Chindea și Claudiu Smeu. Toți trei au urcat și pe podium, ca să testeze privitul de la înălțime, chiar dacă decernarea de premii s-a încheiat deja. Lista câștigătorilor o puteți vedea aici.

Cros Dealul Viilor a ajuns anul acesta la cea de-a 40-a ediție și a fost organizat de Clubul Sportiv Școlar Lugoj, sub sloganul “Aleargă pentru sănătatea ta!”. Un îndemn pe care îl susține și Alergotura și îl recomandă tuturor.

Tu cum ai grijă de sănătatea ta? Te-ai gândit vreodată că dacă alergi de două ori pe săptămână este suficient pentru a avea un tonus extraordinar? Astea sunt turele noastre din care poți alege ora potrivită pentru tine și un loc aproape de casa ta. Alergarea e sănătate curată!

facebook
vimeo