Mergem și noi la Festivalul Plai să povestim despre alergare

Mergem și noi la Festivalul Plai să povestim despre alergare

Echipa Alergotura

Anul acesta am făcut și noi o gașcă mare ca să mergem la Festivalul Plai să povestim despre alergare, să ne jucăm cu copiii în aer liber și să dăm câteva ture în zona Muzeului Satului și pe la Pădurea Verde. O să ne găsiți pe Aleea Culturală, sâmbătă și duminică în 13 și 14 septembrie 2014, de la ora 13.

De la o lună la alta vin alături de noi tot mai multe persoane care vor să facă mișcare în aer liber și încearcă să depășească acele bariere care “te țin legat” de canapea, televizor, calculator.

La Plai, vrem să spunem și să arătăm că alergarea este un gest atât de simplu și cu atât de multe beneficii. Fiecare dintre noi, membrii Alergotura, știm care sunt dificultățile începutului (un exemplu, alt exemplu și mai avem 🙂 ). Acum știm și cum pot fi depășite, iar din asta nu facem niciun secret. Încercăm să încurajăm mișcarea în aer liber, să mobilizăm cât mai multă lume pentru alergare.

Pentru că o educație solidă începe în copilărie, ne-am gândit și la activități pentru cei mici. Am participat cu succes la proiectul “Școala Altfel” și copiilor le-au plăcut jocurile noastre. Continuăm și acum cu un program activ, haios și plăcut pentru prichindei. Și pe ei îi așteptăm la standul nostru.

Iată programul!

Vă așteptăm la povești, alergări scurte sau lungi, cu mic cu mare. Vă invităm și la tombolă 🙂 !

facebook
vimeo