Un mic bilant si cuvantul presedintelul clubului la incheierea lui 2013. Late, but still …

Un mic bilant si cuvantul presedintelul clubului la incheierea lui 2013. Late, but still …

membri alergotura 2013Ce pompos suna, nu? 🙂
Tot ce am de spus e ca le multumesc tuturor membrilor din Alergotura pentru dedicatia ce-au aratat-o pentru club.
Material, moral si financiar!
Imi doresc ca membrii sa reprezinte Alergotura, si nu eu, sau cine-o fi presedinte in viitor.
Tocmai de aceea nu exista un “cuvant al presedintelui bla bla 2013” ci, mai jos i-am rugat pe toti sa raspunda intr-un SMS la intrebarea:
Ce-a insemnat pentru tine Alergotura in 2013?
Raspunsurile fiecaruia sper sa fie bilantul.
Sa ne-ajute Dumnezeu cu bine mai departe, sa crestem mari si sa motivam cat mai multi oameni catre miscare!
Va multumesc!
Cata Petru

1 Mihai Albert Pai as zice ceva gen: sport,miscare,libertate,stare de bine 🙂
2 Corneliu Anita O să descriu in câteva cuvinte ce a însemnat pentru mine Alergotura in 2013 : -noi prieteni -timp de calitate petrecut împreună cu oameni deosebiţi -am fost motivat să fac mai multa mişcare -am reuşit cu sprijinul colegilor să termin primul meu maraton -după ce am fost la prima tură ca alergoturier, la cateva zile îndemnat de Cătălin m-am înscris la primul meu semimaraton oficial pe care am reuşit să îl termin, fapt care m-a făcut să ma simt foarte bine. Mulţumesc Alergotura!
3 Cornelia Anitescu In primul rand miscare, un rezultat ar fi stres mult, mult diminuat, dorinta crescuta de a depasi limitele, ca poti mai mult, noi prieteni, ajutor dat pt promovarea unei activitati sanatoase pt om
4 Mircea Balea Un imbold sa imi misc fundul din casa si sa alerg. In plus colegii m-au impulsionat sa fug mai mult de 1h
5 Miron Caragea Un club de persoane sociabile open mind.
6 Marius Cioara Alergotura ìn 2013 a fost ca o mare familie ìn care am facut miscare, am socializat si m-am simtit foarte bine! Sper ca si 2014 sa fie la fel.
7 Casian Colcher
8 Alexandru Ganea Alergotura a insemnat pentru mine fuga spre alta fateta a vietii. Alegerea unui alt grup de prieteni si a unei activitati personale neconditionata de munca.
9 Alexandru Garboni Alergotura a fost pentru mine “framework-ul” pentru schimbarea de sine; multumesc Alergotura pt suportul moral si tehnic, fara de care cu siguranta nu as fi reusit sa alerg primul meu semimaraton!
10 Vasile Gemanar Mişcare…hidratare…prieteni noi…
11 Marian Gheorgheci Un update al fetei clubului ( trecerea la statutul de membru, “ajutorul” financiar pt club, participarea la competitii cu prietenii alergoturieni, socializarea mai mare in club,mentinerea si implicarea in singura tura din zona Sagului 🙂 iar in rest…sanatate)
12 Ancuta Ionela Gogonea Alergotura = Sanatate in Comunitate/Echipa Alergotura inseamna speranta si incredere in ziua de maine. Alergotura este despre oameni frumosi si depasirea limitelor fiecaruia. 2013 a fost in an plin pentru Alergotura, pentru mine a insemnat si inseamna mult: m-am bucurat sa fac parte dintr-o comunitate de oameni exceptionali, sa fac echipa cu ei la diverse evenimente, unde am luat si premii, mi-am depasit limitele, am devenit mai increzatoare, am castigat o multime de prieteni, se promoveaza sanatatea si starea de bine si toate lucrurile frumoase pentru care se merita sa lupti si mai ales sa Alergi.
13 Mihaela Hanganu A insemnat miscare, noutate, multa rabdare si mult bun simt. Am cunoscut numai oameni foarte faini si de o calitate deosebita.
14 Cosmin Iliuc senzatia minunata de apartenenta la un grup de oameni de calitate care impartasesc valori comune, atingerea unor performante considerate anterior de domeniul fictiunii, mediu stimulativ pentru cunoaterea de sine
15 Cristina Jeberean Oameni frumosi si miscare cu motivare.
16 Adrian Paul Lungu A insemnat balamale mai bune in 2013 si sper acelasi lucru si in 2014
17 Valentin Marian Anul asta mai putin alergat cantitativ, dar in aceesi companie placuta, iar evenimentele 500 in alergare si christmas meeting au fost highlightul ca si distractie.
18 Mihaela Martau Alergotura=sanatate,prieteni,motivatie,energie,creativitate,satisfactia de a te depasi pe tine insuti,ac sunt cateva doar!
19 Liviu Marunceac uite m-am gandit, a insemnat mult, dar nu am gasit nici fraze, nici cuvinte, stii ca nu sunt omul vorbelor 🙂 Am simtit ca eram totusi dator cu un raspuns (pt care am gasit si fraze si cuvinte).
20 Cosmin Miutel O ocazie de a cunoaste oameni pasionaţi de alergare.
21 Eniko Mozes Veselie prieteni noi concursuri
22 Valentin Muresan Sanatate, kg minus, prieteni faini, fun, stress management.
23 Cristina Muresan Potra Alergotura m-a ajutat sa ma mobilizez pentru a alerga. A facut asta transformand iesirea la o tura de alergare in ceva ce IMI DORESC sa fac, pentru ca imi face placere (pe cand inainte era ceva ce ma gandeam ca AR TREBUI sa fac). Am ajuns sa alerg distante mult mai mari decat mi-as fi putut inchipui vreodata – si a fost fain chiar si atunci cand a fost greu.
24 David Oprea Primul semimaraton, weekend la hercules si multa transpiratie pe timpul verii 😀
25 Corina Oprea Miscare in prmul rand, socializare si eu una ma-m simtit foarte bine in compania alergoturistilor si am mai mers impreuna la evenimente.
26 Anca Cristina Petre Comunitate de oameni ce m-au inspirat. Locul unde am gasit doza de energie ca sa alerg distante din ce un ce mai lungi. Prieteni.
27 Laura Ioana Petru Norisori, fluturi, bucurie… Un amestec dinamic cu final minunat
28 Catalin Rares Petru
29 Ovidiu Pirlac La chestii de astea nu excelez. Alergotura: startul perfect!
30 Nineta Pirlogea Hei, alergotura pt mine a fost: reorganizare, comunitate, relatii mai apropiate, locuri, oameni si activitati noi, seriozitate. Stiu ca nu am fost parte din toate, dar mi-au placut cele din care am fost, gen: voluntariat Herculane, semi- Arad si mai cateva intalniri.
31 Olimpiu Porumb Pt mine Alergotura in 2013 a insemnat conexiunea cu o lume a oamenilor pasionati, motivati si bucurosi. In atribute ar fi deci: pasiune, motivatie, bucurie. O zi buna.
32 Anda Sabau Alergotura in 2013 a insemnat prieteni noi, depasirea limitelor personale, motivarea celorlalti spre mai mult si mai bine, trail running dar si unghii negre 🙂
33 Diana Serban Comunitate de oameni ce m-au inspirat. Locul unde am gasit doza de energie ca sa alerg distante din ce un ce mai lungi. Prieteni.
34 Remus Sime Grup de prieteni, colegi de antrenamente, sustinatori ai cauzei cu bursele, prieteni.
35 Ramona Simescu Alergotura a insemnat destul de multe,in primul rand am intalnit persoane minunate in acest grup,care m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie,si in cel de-al doilea rand am depasit cu ajutorul vostru pragul de a alerga in continuare pe o pista chiar daca simt ca ma lasa picioarele,important este sa merg pana la capat.
36 Claudiu Smeu familia mea de alergatori chiar daca in ultimu timp am neglijat-o din motive personale.
37 Octavian Stana Prin alergotura am avut curajul sa ma inscriu la maraton. Am cunoscut cateva persoane faine. Am redevenit dependent de miscare. Multumesc Alergotura !!!
38 Ovidiu Staniloiu Pai as putea spune ca multi prieteni noi si 1000 km alergati 🙂
39 Ciprian Stefanescu Gasirea placerii de a alerga impreuna cu altii.
40 Nicoleta Iozefina Tudor Prietenie, sanatate, energie, optimism, relaxare, zambete si bucurie.
41 Simona Turcanu Alergotura= mix armonios de sanatate, prietenie si zambete
42 Maria Oana Valenas Incercarea si motivarea de a face miscare
43 Ioana Vidov Relaxare,detasare de la cotidian si mentinerea conditiei fizice.

Sursa poza.

facebook
vimeo