Trei colegi de club timisoreni se aventurează la Transmaraton pe Transfagarasan. Susține-le cauza și investește în viitor!

Trei colegi de club timisoreni se aventurează la Transmaraton pe Transfagarasan. Susține-le cauza și investește în viitor!

Traseu Transmaraton

Dacă nu știai, acum e cazul să aflii despre Transmaraton, un eveniment sportiv impresionant din multe puncte de vedere: traseu, organizare, obiective, probe și altele. În weekend-ul care urmează, 7 – 8 septembrie 2013, șoseaua Transfăgărășanului a fost “închiriată” pentru cei care iubesc alergarea. Grozavă prezentarea organizatorilor, care au spus că toți cei înscriși pentru linia de start, dar și însoțitorii lor, vor avea șansa ca în câteva ore să simtă pe propria piele cele patru anotimpuri. Aș spune că asta da provocare, să treci în câteva ore prin vremea dintr-un an și nu oricum, ci în alergare pe cel mai dificil traseu de șosea din Europa si al treilea din lume. Cum am obișnuit pe toată lumea în ultimul timp, Alergotura a luat trei locuri pentru Transmaraton (a luat pentru că înscrierile s-au făcut prin tragere la sorți sau prin asumarea colectării de donații pentru una dintre cele trei cauze promovate de eveniment).

ancaCu multă emoție, și cu șase luni de antrenament la activ, o prezetăm pe Anca Cristina Petre. A avut o evoluție spectaculoasă și de la un kilometru greu de alergat a ajuns la 17 kilometri. Va fi primul semimaraton (21 kilometri) la care se înscrie și e hotărâtă să depășească stresul diferenței de nivel și să ajungă la finish. Să o încurajăm și să donăm pe profilul ei pentru cauza pe care o susține! Pam pam!

remusȘi tot ca să scape de stres, mai puțin provocat de alergare, ci de pregătirile de însurătoare, Remus Sime din Alergotură a hotărât să-i spună DA! frumoasei și minunatei lui viitoare soții Claudia, după un maraton (42 kilometri) pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee din lume. Altruist cu acte și cu reputație – Alerg pentru o Cauză – Remus colectează donații pentru una dintre cauzele Transmaratonului. Cine tot se pregătește de nuntă, să se mai pregătească un pic și pentru proiectul susținut de Remus. Felicitări mirelui!

oviCu multă ambiție pentru evenimentul din munții Făgăraș, Ovidiu Pîrlac este cel de-al treilea membru al clubului care pune pariu cu el însuși pentru un semimaraton în 7 – 8 septembrie. S-a implicat atât de mult în acest proiect deja, încât a reușit să depășească planul de donații pe care și l-a asumat la înscriere. Merită aprecierea noastră și o donație în semn de felicitare!

Iar la capitolul aprecieri, e cu musai să le transmitem și organizatorilor pentru că au îmbinat cu succes alergarea si caritatea. Susțin sportul și viața sănătoasă cu multă dedicare, creativitate și exemple personale numai bune de urmat. Ura, de trei ori pentru Gabi Solomon, Andrei Roșu și Roclub Maraton! Mult succes în continuare pentru obiectivul stabilit pe 5 ani de activitate.

Ca să nu mai tura-vura cu vorbăraia, aflați aici 13 lucruri mai puțin știute despre Transmaraton. Asta ca să vedeți ce-o se ne mai bucuram noi prin Alergotură după ce Anca, Remus și Ovi se întorc pe mealeagurile de câmpie. Între timp, până în weekend, cu ușor pas alergător să spunem: alergăm, donăm, alergăm, donăm! Cum unde? Aici alergăm, aici și aici și aici donăm! 🙂

facebook
vimeo