Trail Run Petrovaselo la a treia editie

Trail Run Petrovaselo la a treia editie

Trail Run Petrovaselo – Sâmbătă, 20 Mai la ora 9:30 am

După succesul înregistrat în 2015 si 2016, când au avut loc intălniri de alergare de neuitat pe dealurile Banatului prin viile de la Petrovaselo și pădurea de la Cralovăț, vă propunem pentru 2017 o alergare de sfârșit de săptămână, cu renumitul spumant de Petrovaselo, gulaș si endorfine oferite de gazda noastra Petro Vaselo Winery.

Nu există alte baremuri pentru cursă decât voia bună și nevoia de mișcare. Timpul limită de 4h oferit pentru cele două curse este suficient pentru parcurgerea traseului și într-o alergare ușoară. În schimb, cei antrenați pot să-și verifice condiția fizică și să realizeze timpi personali buni.

Evenimentul se bazează pe parteneriatul existent între Clubul Sportiv Alergotura și Cramele Petrovaselo Winery. Locația Cramei poate fi vizualizată online aici: https://goo.gl/maps/wgov2cSzntS2

Păstram formatul ediţiilor anterioare, oferindu-vă două curse de alergare:

  • Opţiunea “scurtă” are acum 14 kmşi constă într-o buclă între Petrovaselo si Cralovăț, cu trecere prin viile Cramei Petrovaselo, pe câmpul dintre cele două localități şi prin pădurea de lângă sat. Traseul este accesibil atât pentru cei care acum descoperă alergarea pe potecă în aer liber, diferenţa de nivel fiind de 275 m, dar şi total alergabil pentru alergătorii cu experienţă.

Elementul de noutate: am lungit puţin cursa scurtă de anul trecut (carea avea 12 km) şi vom parcurge bucla în sens invers faţă de ediţia anterioară.

Traseul este disponibil aici: https://www.plotaroute.com/route/405169

  • Opţiunea “lungă” are 28 kmşi reprezintă dublul cursei de 14 km; şi aici, elementul de noutate constă în faptul că în loc să repetaţi bucla de două ori, după finalizarea primei bucle urmează să refaceţi traseul în sens invers. Astfel, veţi urca pantele pe care iniţial le-aţi coborât şi viceversa. Bucla a doua va arăta practic ca un traseu nou, ferindu-vă de monotonie.

 

La urma nu vor lipsi in Cramă poveștile frumoase si pasionale intre alergatori si producatori de vinuri bune!

Puteti consulta detaliile pe site-ul nostru iar inscrierea se poate face accesand acest link.

 

Puteti achizitiona pachetele de participant la Petrovaselo si de pe linkul Timotion/Alergotura următor aici. Discounturile sunt valabile numai pana la 13 Mai ora 24:00.

Sa alergam sanatosi!

 

facebook
vimeo