Tion, ziarul care scrie despre Alergotura

Tion, ziarul care scrie despre Alergotura

Ziarul Tion (www.tion.ro) ne-a făcut o mare bucurie prin articolul publicat ieri, 8 august 2011. Activitatea clubului nostru a ajuns în atenția multor pasionați de sport în aer liber și, astfel, sperăm ca în scurt timp grupul nostru de alergoturieri să crească.

“Un tânăr din Timişoara a dat startul unor ture de alergare care să le fie utile şi plăcute celor care ar vrea să facă mişcare, dar nu reuşesc să se apuce de jogging pe cont propriu. “Alerg’o’tura”, numele sub care sunt reunite sesiunile de alergare organizate în diferite zone din Timişoara, este destinată oricui, indiferent de vârstă sau condiţie fizică.” (sursa tion.ro) O descriere scurtă și la obiect, dar foarte cuprinzătoare.

Mulțumim pe această cale Alexandrei Pleșa pentru articol, precum și Ralucăi Moisi pentru amabilitatea de a împărtăși cu cititorii experiența ei din cadrul Alergotura: “De când alerg am observat îmbunătăţiri pe partea de cardio: abia alergam 5 minute la început, acum am ajuns la 35. Am progresat foarte mult şi în general alerg de două ori pe săptămână, dimineaţa, pentru că adrenalina eliberată în timpul alergării îmi dă o energie debordantă.” (sursa tion.ro)

Alergotura Tion

facebook
vimeo