Timotion II – o sarbatoare a comunitatii!

S-a publicat “manifestul Timotion 2016“. Citeste-l si da-l mai departe!

S-a lansat invitatia la proiecte Timotion 2016 si se asteapta propuneri de proiecte inspirate din si pentru comunitate! Ghidul Solicitantului si Formularul de Propuneri se gasesc pe site-ul Timotion !

scena

Prima ediție Timotion – Timișoara se mișcă a scos în stradă aproape 1700 de alergători si susținători pentru a se bucura de alergare alături de cei apropiați: prieteni, familie, comunitate. Din fondurile strânse am hrănit 11 proiecte – gest prin care timișorenii au conștientizat că nevoile unui grup social sunt nevoile noastre ale tuturor. Și că ne pasă!

Haideți să acopiimplificăm în 2016 bucuria de a fi împreună – pentru sport, fapte bune și pentru Timișoara. Invităm fiecare timișorean să ia parte, în felul propriu, la materializarea celei de-a doua ediții a Timotion:  o sărbătoare a comunității în care orice gest mic, cumulat cu alte gesturi mici alte celor din jur, poate avea un impact important pentru comunitate, pentru fiecare dintre noi. Sponsori, parteneri, voluntari, fotografi, animatori, susținători, alergatori, fundraiseri, TOȚI avem ceva de spus în orașul nostru. Toți putem să îl îmbogățim cu ceva!

Ferestre deschise de la care publicul încurajează participanții, vuvuzele și urale, pahare de apă oferite alergătorilor în zone cheie de pe traseu, donații pentru proiecte sau alergare alături de cei dragi la una dintre cursele evenimentului, voluntariat în echipa de organizare sau promovare pe canalele de social media personale – cam asta poți face tu, și încă multe altele… lasă-ți doar imaginația să zboare, vibrațiile pozitive să te ghideze și implică-te!

start

 

Timotion – Timișoara se mișcă! – Ediția a II-a va avea loc pe 23 aprilie 2016 și propune să scoată in strada cât mai mulți susținători și peste 2000 de participanți, începători de orice vârstă și copii cu părinți, părinți cu bebeluși, persoane în fotoliu rulant și cei pasionați de role, persoane puțin antrenate și persoane care se antrenează constant. Până atunci vom construi pas cu pas evenimentul si ne bazăm pe susținerea fiecărui timișorean pentru a face din Timotion o sărbătoare a comunității:

  • Pe 3 decembrie ne intâlnim cu asociațiile care vor să depuna proiecte de susținut la Timotion
  • Pe 20 decembrie incheiem faza de colectare de propuneri de proiecte urmând ca echipa Grupului de Initiativă a Fundației Comunitare Timișoara să le analizeze si să le trieze
  • Pe 5 ianuarie anuntăm proiectele selectate pentru susținere la Timotion
  • Pe 10 ianuarie dăm drumul la inscrierile participanților. Înscrierile se vor putea face pe site-ul evenimentului www.timotion.ro și vă vom da instrucțiuni in prealabil!

copii2

Dacă știi asociatii care au proiecte interesante pentru comunitate, sugerează-le să aplice pentru susținere și finanțare la Timotion 2016. Ghidul și formularul de inscriere se găsesc tot pe site-ul Timotion aici: http://timotion.ro/downloads/

Toți banii obținuți de la participanți și sponsori vor fi direcționați pentru susținerea proiectelor câștigătoare.

roz_de_aprilie

Timotion este ca un puzzle în care fiecare dintre noi putem aduce o piesă. A pune o piesă la locul ei înseamnă să ajuți și implicit să te ajuti. Când toate piesele vor fi puse la locul lor, atunci vom avea o comunitate!

facebook
vimeo