Televiziunea studenților din Timișoara, Tele U, a promovat povestea Alergoturei, misiunea clubului și planurile pentru 2013

Televiziunea studenților din Timișoara, Tele U, a promovat povestea Alergoturei, misiunea clubului și planurile pentru 2013
Alergatori la evenimentul de record din Timisoara

Alergatori la evenimentul 500 in alergare din Timisoara

Am încheiat anul trecut cu bucuria că Alergotura ajută mulți timișoreni să-și schimbe viața în bine sau să înceapă să facă o schimbare prin mișcare și un stil de viață sănătos. Am reușit să aducem împreună începători și performeri la diferite evenimente, pentru ca aceia care au puțină încredere în potențialul propriu să înțeleagă că și cei mai buni au fost cândva la început. În câteva luni unii au slăbit, alții și-au depășit așteptările și au reușit să termine competiții naționale și internaționale, alții au prins curaj de la tură la tură și au început să alerge mai mult ca să se antreneze pentru competițiile din 2013. Cu siguranță anul acesta o să fim martorii unor performanțe personale extraordinare.

Povestea Alergoturei, misiunea clubului și planurile pe 2013 au fost promovate și de Televiziunea Universității Politehnica din Timișoara, Tele U. La acest link poți vedea înregistrarea.

Ultimul eveniment organizat de Alergotura, “500 în alergare”, a fost un exemplu extraordinar de mobilizare dar și de promovare a unui stil de viață sănătos. Participanții au reușit un record pentru Timișoara, indiferent de nivelul personal de pregătire. Despre eveniment, pe scurt, puteți citi aici.

Anul acesta și tu vei putea participa la evenimentele sportive din Timișoara. Ai suficient timp să te antrenezi, iar dintre toate turele organizate de membrii clubului cu siguranță una ți se potrivește. Iar dacă ai o listă cu motive care te țin legat de picioare, de canapea, hai cu noi la o tură și o să scapi de toate “pietrele de moară” care te fac să crezi că tu nu poți alerga. Îndrăznește să faci acum schimbarea pe care ți-o dorești și acceptă sprijinul Alergoturei! Fiecare dintre noi a fost începător :).

facebook
vimeo