Te provocăm să alergi 21 km cu Alergotura

Te provocăm să alergi 21 km cu Alergotura

Un semi-maraton (21 km) alergat de două ori pe lună ni se pare o adevărată provocare. De aceea, am fost curioși să aflăm câți dintre voi sunt hotărâți să accepte această provocare și să alerge cu noi pe această distanță.

Dacă sunteți înscriși pe grupul Alergoturei (alergoturatimisoara+subscribe@googlegroups.com), atunci veți putea afla toate informațiile cu privire la traseul nostru. În general, aceste curse le organizăm după cum urmează (bilunar, vor fi anunțate dinainte pe grup):

1.      Ultima duminică din lună
2.      Duminica cu 2 săptămâni înaintea ultimei duminici din lună

Să nu vă temeți de condițiile de alergare pentru că nu ne antrenăm pentru Olimpiadă sau pentru Campionatul Mondial. Adică, alergarea se va desfășura în grup, la o viteză relativ lejeră (10 km/h), iar atunci când nu vă mai țin picioarele și suflul vă puteți opri. Plecarea se va face la ora 14:00 din Parcul Botanic și vom urmări acest traseu (click aici). În drumul nostru ne vom opri în următoarele locații pentru a ne hidrata: fântâna din Parcul Botanic, cea de lângă facultatea de Mecanică și fântâna de lângă sediul RDS de pe Calea Bogdănești.

Mâine, 15 ianuarie 2012, va avea loc prima editie. Cei 21 km nu sunt obligatorii! Alergați cu noi puțin câte puțin, atât cât vă face plăcere, nici un metru în plus.

Mulțumim Remus Sime de inițiativă, iar Codruței și lui Mihai Albert de continuare. Bogdan Vaida a cooperat frumos! 🙂

facebook
vimeo