Record. Am împânzit Timișoara cu ture de alergare: patru cartiere ocupate intr-o seara

Record. Am împânzit Timișoara cu ture de alergare: patru cartiere ocupate intr-o seara

E adevărat că suntem amatori. Nu avem pretenții de alergători profesioniști, cu pas prea lung, cu ritm prea alert. Unii dintre noi chiar spunem că suntem “melci”. Dar în Alergotura să fii un “melc” e un statut extraordinar: toată lumea aleargă cu tine, te încurajează, îți dă sfaturi ca să nu faci febră musculară și ca să nu termini alergarea culegându-ți plămânii de pe jos. Ca să fim clar înțeleși, să alergăm în grup prin oraș e o plăcere.

Chiar dacă miroase a laudă, nu e! Faptele confirmă chiar mai mult decât am spus. În 6 septembrie s-au ținut simultan, de la ora 20.00, patru ture de alergare, în patru zone diferite ale Timișoarei. Conform noului program.

Laura (mijloc) a ținut tura de alergare în Parcul Botanic. Fiind o zonă accesibilă, a adunat repede gașca la alergat.

Laura a adunat echipa la alergare in Parcul Botanic

Mai exclusiviști, cu ture în cartiere, au fost alți trei alergoturieni.

Claudiu a ținut tura din Calea Lipovei, cu start de la Restaurantul Burgund. Pe străduțele din cartier, pe trotuarele proaspăt reabilitate, a alergat până a apus soarele de tot.
Claudiu a tinut tura din zona Lipovei, care a inceput in fata restaurantului Burgund

Eniko a anunțat cu câteva zile înainte tura cu pornire de la Poliție, pe Take Ionescu. Adela i s-a alăturat și i-a transmis încurajări pentru că are planuri mari: tura ei să fie cea mai numeroasă. Cu acest elan, Eniko a mai avut și alți alergători în grup. Felicitări tuturor pentru mobilizare! Aici sunt poze cu tot grupul.

Și în final, dar nu ultimul pentru că toată lumea a alergat de la ora 20.00, Paul a avut o tură impresionantă în Calea Șagului, cu pornire de la Profi. I s-a alăturat Codruța și la alergare, dar și la exercițiile de încălzire și stretching care sunt obligatorii înainte, respectiv după efort.

Paul a tinut tura din Calea Sagului, cu pornire de la Profi

A fost o zi remarcabilă pentru Alergotura, cu un succes pe care sperăm să-l avem în cel puțin cinci zile din săptămână, de luni până vineri. Sâmbăta avem întâlnire generală la alergare în Parcul Botanic după care ne hidratăm cu apă și limonadă în Piața Unirii. Vă așteptăm pe toți să alergați cu noi! Vă recomandăm prietenos să nu mai amânați momentul în care vă echipați pentru sport și renunțați la canapea sau laptop. Tot acasă o să le găsiți, iar toamna asta vremea e minunată pentru o alergare ușoară în aer liber. Astea sunt turele!

facebook
vimeo