Primarii Nicolae Robu si Emil Boc sprijina sportul si alearga

Primarii Nicolae Robu si Emil Boc sprijina sportul si alearga

Cu riscul de a fi supărător de redundanți, repetăm și îți spunem încă o dată care este misiunea noastră: susținem un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată și cât mai mult sport. Pentru ultima parte recomandăm alergarea în general, dar în special în aer liber. Ca să ne crezi pe cuvânt poți citi care sunt cele 10 motive pentru care să începi să alergi.

Și tot un sfat ar fi să nu mai amâni la nesfârșit, cu tot felul de pretexte, momentul în care ieși din casă pentru 20 – 30 de minute de mișcare. Niciodată nu avem timp pentru toate. Avem însă în jurul nostru și exemple de persoane extrem de ocupate, de dimineața până seara, chiar noaptea, șapte zile din șapte, cu joburi care presupun grija și problemele a sute de mii de oameni.Primarii Nicolae Robu si Emil Boc sprijina sportul si alearga

Știai că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este un mare iubitor de sport? Cu mare plăcere povestește mereu despre meciurile de pe terenul de fotbal. Și este un mare fan Poli Timișoara. Evident. Chiar dacă în ultimele luni a avut ceva probleme de sănătate, este alături de sportivi ori de câte ori are ocazia. De exemplu, la ultimul cros nocturn din Timișoara a fost alături de participanți de la început și până la sfârșit.

 Timp pentru sport își face și primarul Clujului, Emil Boc. Știai că la unul dintre crosurile organizate la Cluj, Emil Boc și-a depășit propriile așteptări?

A alergat mai rapid decât credea că e în stare. În următorul video, poți vedea cât de sprinten e primarul clujean pentru că își face timp și pentru sport. (minutul 6:30)

http://youtu.be/8FFrQFHI-90?t=6m33s

Cei doi primari au înțeles că sportul nu le consumă energia și timpul, ci din contră îi ajută să fie într-o formă fizică foarte bună ca să facă față programului solicitant pe care îl au. Cu siguranță mai sunt și alte exemple. Ne poți da și tu câteva? Cine sau ce te-ar motiva ca să te apuci de sport?
Sursa poza domnul Emil Boc.

facebook
vimeo