Pregatiti-va de alergat in octombrie la Festivalul Atletic Lacul Surduc 2013

Pregatiti-va de alergat in octombrie la Festivalul Atletic Lacul Surduc 2013

festivalul-atletic-lacul-surduc-2013

 Update, 23.09.2013, amanare, detalii mai jos: 

Dragi alergători,

Festivalul Atletic Lacul Surduc a fost amânat pentru o dată în anul 2014 ce urmează a fi stabilită ulterior.

 Ne pare extrem de rău să vă dezamăgim şi să vă fi înşelat aşteptările şi ne exprimăm regretul de a nu vă putea avea la start conform înţelegerii stabilite. Vă mulţumim frumos pentru a fi ales să participaţi la evenimentul nostru.

 Vă rugăm foarte frumos să ne scuzaţi şi să ne iertaţi pentru inconvenientele astfel create!

 Vă asigurăm cu toată fermitatea că taxele de înscriere deja achitate vi le vom returna în cel mai scurt timp şi în cuantum integral, cu rugămintea de a găsi înţelegere faţă de o situaţie nedorită şi neprevăzută.

 Evenimentul nu a primit avizul pentru desfăşurarea concursurilor/antrenamentelor pe drumurile publice din partea Ministrerului Afacerilor Interne, Inspectoratul General al Poliţiei Române, în ciuda faptului că la predarea de către organizator a dosarului cu documentele necesare eliberării avizului, conţinând întocmai întregul necesar solicitat, am fost înştiinţaţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, Serviciul Rutier, că “este mai mult decât trebuia şi poţi oferi lecţii de întocmire a unui asemenea dosar”.

Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru eşecul acestui demers.

Cu speranţa că nu v-am creat inconveniente majore şi că veţi avea înţelegere faţă de această nedorită situaţie, ne cerem iertare şi vă asigurăm de preţuirea noastră, totodată cu gândul bun de a vă ura spor în alergări! 

Cu stimă,

Mihai Comşulea
Fondator www.sporttim.ro

Organizator Festivalul Atletic Lacul Surduc

 

Anul acesta, putem include in lista bogata cu “roadele toamnei” si un numar mai mare de competitii sportive la care se pot inscrie alergatorii. O competitie frumoasa care o sa fie pe placul multora dintre noi este prima editie a Festivalului Atletic Lacul Surduc, din 12 octombrie. Sunt 3 probe distincte de alergare pe sosea, la care pot participa profesionisti, amatori, antrenati si chiar mai putin antrenati:

– Semimaratonul Bisericii de Lemn din Zolt, pe distanta de 21,1 kilometri;
– Cursa Lacul Poiana Fetei, pe 10 km;
– Crosul Firdeana, pe 1,5 km.

Toti cei care trec linia de finish vor primi diplome si medalii, iar cei care vor trece primii vor primi cupe, trofee, carti si alte premii bune de folosit sau cheltuit. Pana la podium insa e important de stiut ca inscrierile se pot face aici, iar pentru plata taxei de participare ai detalii aici. Formularul de inscriere trebuie transmis organizatorilor pana cel tarziu in 4 octombrie 2013, iar pentru cine nu reuseste sa faca plata prin transfer bancar e posibil sa achite taxa de inscriere si in dimineata evenimentului pana la ora 9.15. De la ora 10.00 incep probele lungi, despre care organizatorii spun ca vor fi o incantare si pentru picioare, dar mai ales pentru ochi. Zona localitatii Firdea este una dintre cele mai frumoase din judetul Timis, iar culorile si atmosfera de toamna vor oferi cadrul perfect pentru o alergare in aer liber. Pe traseu vor fi amenajate puncte de alimentare si hidratare, iar in caz de nevoie, se va asigura asistenta medicala.

Pentru cei care vor un weekend mai lung in zona Lacului Surduc, aici gasiti variante de cazare, iar pe site-ul evenimentului sunt informatii si despre parcari si locatii in care pot fi pastrate in siguranta bunurile participantilor.

Organizatorul evenimentului este SportTim.ro, cotidan online de stiri sportive locale din Timisoara, in colaborare cu Primaria Firdea.

Spor la alergare si la competitii! Pastreaza-ti ritmul cu Alergotura si hai la turele din oras 🙂

facebook
vimeo