Plai 2015

Plai 2015

Rezultate

Felicitari participantilor!!

Clasamentul si rezultatele evenimentului de alergare “Alerg o tura – Pe-un picior de Plai” 2015 se pot descarca in format PDF de aici: Pe-un picior de Plai – clasament.

Participanti

Lista celor inscrisi la eveniment se poate vedea din pagina Participantilor.

“Neconfirmat” in dreptul numelui dumneavoastra inseamna ca sunteti inscris, dar inca nu v-ati ridicat numarul de concurs. Punctele si orele de ridicare a numerelor de concurs le vom anunta pe evenimentul de Facebook de mai jos si pe emailul pe care v-ati inscris. Daca aveti probleme sa va inscrieti va rugam sa ne scrieti la mail at alergotura.ro .

Va reamintim ca persoanele fara numar de concurs nu pot participa la evenimentul de alergare “Pe-un picior de Plai”. Participarea este fara taxa de inscriere. Aduceti numai energie si bunavointa si va iesi bine! 🙂

Informatii despre eveniment vor fi postate pe pagina de Facebook a evenimentului “Pe-un picior de Plai” aici: https://www.facebook.com/events/381063662103259/

Formatul evenimentului este descris in amanuntime in regulamentul de participare.

traseu_10red“Pe-un picior de Plai” 2015 este un eveniment de alergare non-profit organizat de voluntari (fara taxa de participare) in cadrul Festivalului Plai, pe 12 Septembrie 2015, incepand cu orele 10:00.

Startul/Finishul se dau din fata Muzeului Satului Banatean. Traseul este in majoritate sa prin Padurea Verde si partial pe langa lacul/barajul de la Dumbravita.

Cursele sunt de 5, 10, 21 km pe acelasi traseu, dar cu multiplu de ture, pe un drum forestier amenajat cu pietris (rezistent la ploi).

facebook
vimeo