Pentru incepatori si mai putini incepatori, urmeaza doua competitii in apropiere: Duatlonul si Triatlonul Aradului 2014

Pentru incepatori si mai putini incepatori, urmeaza doua competitii in apropiere: Duatlonul si Triatlonul Aradului 2014

Fara multa tura vura, va redam mai jos informatiile ce le-am primit de la organizatori.
Pentru incepatori si mai putini incepatori, urmeaza doua competitii in apropiere Duatlonul si Triatlonul Aradului 2014DUATLONUL ARADULUI – Invitaţie la ciclism şi alergare –
1 noiembrie 2014

Cei interesați de duatlon, o cursă ce îmbină alergatul și pedalatul, au posibilitatea de a participa la ”Duatlonul Aradului”, un eveniment dedicat amatorilor de sport cu vârsta de cel puțin 14 ani.  Evenimentul  este organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad având ca parteneri Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad și Parcul Natural Lunca Mureșului.

Evenimentul ,,Duatlonul Aradului” cuprinde două probe deschise persoanelor în vârstă de cel puțin 14 ani:

  • Proba necompetițională –  cursa populară, numită Duatlonul Verde are 4 km alergare și 6,5 km ciclism și este o cursă foarte abordabilă de către oricine, chiar și cu o minimă pregătire;
  • Proba competițională intitulată Duatlonul Lunca Mureșului – 4 km alergare, 6,5 km ciclism și 4 km alergare;

Probele se pot parcurge fie individual, fie în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare și una pentru ciclism). Premii se vor acorda la individual feminin, masculin și ştafetă pentru cursa competițională ”Duatlon Lunca Mureșului”.
Traseul de bicicletă din cadrul acestui eveniment coincide parțial cu traseul de biciclete ”Ceala” marcat în teren de către administrația Parcului Natural Lunca Mureșului iar ruta de alergare este de asemenea configurată pe un traseu din zonă.

Înscrierile se pot realiza pe site-ul www.experientamultisport.ro unde se găsesc mai multe detalii cu privire la acest eveniment.

TRIATLONUL ARADULUI – Invitaţie la alergare, pedalare și înot
22 noiembrie 2014

Triatonul Aradului este un eveniment ce îmbină natația, ciclismul și alergarea și se va desfășura în  22 noiembrie în Arad. Evenimentul  este organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad având ca partener Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad.

 Evenimentul ,,Triatlonul Aradului” cuprinde trei curse:

  • Triatlon competițional ”Multisport” – 5.5 km alergare, 10 km ciclism, 400 m înot –  premiere locurile 1-3 (masculin, feminin, ștafetă), clasament pt toți concurenții;
  • Triatlon necompetițional ”Fără grabă” –  4 km ciclism, 2 km alergare, 200 m înot.
  • Cros 2 km – 2 km alergare – premiere primele 3 persoane (masculin, feminin);

Probele de triatlon se pot parcurge fie individual, fie în echipă (ştafetă de 3 persoane, câte una pentru fiecare probă: alergare, ciclism, înot).
Înscrierile se vor realiza în perioada 23 octombrie – 20 noiembrie 2014, pe site-ul www.experientamultisport.ro.

La cursele de triatlon pot să se înscrie persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 21 noiembrie 2014.  Pentru crosul de 2 km nu există limită de vârstă. Copiii cu vârstă mai mică de 10 ani vor fi însoţiţi de un părinte/adult în cursă, persoană care de asemenea se poate înscrie la această probă şi primeşte număr de participare.

Ruta pentru ciclism este pe un traseu amenajat în Parcul Europa, pe un circuit de aprox. 2 km.
Ruta pentru alergare la cursa”Multisport” se află pe traseul: Parcul Europa – Faleza Mures – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetatii – Podul Decebal – Faleza Mures – Palatul Cultural – Falexa Mureș – Parcul Europa.
Ruta pentru alergare la cursa ”Fără grabă” și Cros 2 km este pe un traseu amenajat în Parcul Europa, pe un circuit de aprox. 2 km.
Proba de înot pt cursele ”Multisport” și ”Fără grabă” se vor desfășura în Bazinul Olimpic ”Delfinul”.

facebook
vimeo