Alergotura

Participanti Petrovaselo 2016

“Neconfirmat” in dreptul numelui dumneavoastra inseamna ca sunteti inscris, dar inca nu ati achitat taxa de participare. Acest status NU va garanteaza un loc in cursa, va trebui sa efectuati plata (vezi posibilitatile de plata in regulament sau acceseaza shop-ul nostru la http://www.timotion.ro/categorie-produs/evenimente-alergotura/)

Doar dupa efectuarea platii si validarea ei in dreptul numelui dumneavoastra va aparea numarul de concurs alocat, ceea ce inseamna ca sunteti confirmat. Doar participantii confirmati pot participa la curse. Confirmarea se face in ordinea primirii platilor si in limita a 400 de participanti cumulat la cele doua curse.

Alocarea numerelor de concurs se face incepand cu data de 10 mai 2016.

Daca ai efectuat plata si nu apari pe lista de mai jos inseamna ca ai sarit o etapa: inscrierea in cursa. Poti sa o faci accesand aceste link-uri:

Inscrie-te! | Logheaza-te!

Daca ai facut plata si nu te regasesti pe lista de mai jos sau nu apari ca si confirmat desi au trecut mai mult de trei zile de la efectuarea platii te rugam sa ne trimiti detaliile platii pe adresa mail@alergotura.ro

facebook
vimeo