Pădure îngălbenită la Crosul de la Bazoș. Nu de la toamnă, ci de la Alergotură

Pădure îngălbenită la Crosul de la Bazoș. Nu de la toamnă, ci de la Alergotură

Echipa Alergotura la crosul de la Bazos

Am avut un weekend minunat! Am profitat din plin de ziua superbă de sâmbătă, 6 octombrie 2012, și ne-am dat întâlnire la crosul din Pădurea de la Bazoș. Știți despre asta că v-am anunțat și pe voi de evenimentul sportiv dedicat iubitorilor de alergare cu vârstă 4+. Am fost aproape 30 de alergoturieni, pregătiți să testăm traseul de alergare și dornici să ne încercăm forțele. Am îngălbenit pădurea, fără intenția de a fi vestitorii toamnei: Martinica Iulian, Cosmin Iliuc, Marciuc Adrian, Ancuta Gogonea, Paul Canciu, Maria Vălenaş, Valentin Marian, Camelia Nastai, Catalin Rares Petru, Mircea Balea, Cosmina Dorobantu, Cristina Jeberean, Nineta Pirlogea, Adrian Mares, Garconita Ileana, Lisetchi Mihai, Simona Turcanu, Arnold Dekani, Diana Tasciuc, Mona Babescu, Ovidiu Ungureanu, Valentina Paval, Andrei Marin, Gabriel MunteanTofan Alexandru.

Premii pentru echipa Alergoturei

Bucuria a fost și mai mare pentru că unii dintre noi și-au dorit să-și testeze puterile pe traseul de 4 kilometri și au obținut premii. La categoria 45+, Mihai Lisețchi a ieșit pe locul 1 cu un timp de 20 min. 39 sec, la categoria 35 – 45 Diana Tasciuc a obținut locul 2 cu 28 min. și 42 sec., la categoria 18 – 35 Simona Turcanu a ieșit pe locul 3 cu 26 min. și 19 sec., iar Ancuța Gogonea a ieșit pe locul 2 cu 26 min. și 10 sec. La general, Arnold Dekani a obținut locul 4 cu un timp de 17 min. și 50 sec.

Și încă o parte bună a crosului a fost categoria 4+. Doamne multumim că încă mai sunt copii care știu să alerge și care nu se împiedică imediat ce se termină asfaltul! Au fost tare drăguți și cuminți, fericiți că au primit și ei premii la finalul competiției.

Tineret, mandria tariiCei mai hotarati au fost copiiiUnul dintre micii castigatori

Cât de bine ne-am simțit? Toate fotografiile noastre le poți vedea aici, până atunci însă vezi mai jos câteva mostre 🙂 La următoarea competiție te așteptăm să vii cu noi!

Multumim organizatorilor Asociaţia Culturală Kratima, Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice Timisoara şi Clubul Sportiv Sport 4Fun.

Televiziunea Digi 24 a fost prezenta, incropind acest material.

Galben de Alergotura ca Albastru de VoronetSi mai mult galben de AlergoturaAi nostriiEi sunt Jebe. Cristina Jebe. Cristina Jeberean

Fetele cochetele

Bravo Ancuta! A luat un premiu pentru echipa Alergoturei

Medalii si diplome

Si mai multa echipa

 

facebook
vimeo