O televiziune nationala promovează Alergotura! Urmăriţi reportajul difuzat pe Digi 24 si poze secrete din culise :)

O televiziune nationala promovează Alergotura! Urmăriţi reportajul difuzat pe Digi 24 si poze secrete din culise :)

Incalzire inainte de alergare

Mulţi dintre voi care ne-aţi văzut alergând prin oraş aţi întors capul şi v-aţi întrebat „Cine sunt ăia în galben de aleargă?”, “Ce fac aştia cu tricouri galbene”. Astfel de curiozităţi au mărit gaşca noastră, în care avem acum 170 de membri, mai tineri, mai copţi. Una dintre ultimele surprize plăcute pe care le-am trăit a fost momentul în care jurnaliştii de la Digi 24 ne-au întrebat cine suntem. Le-am povestit începutul, cum Cătă Petru a refuzat să accepte că la 26 de ani nu poate alerga 10 minute fără oprire şi s-a ambiţionat să slăbească şi să alerge cât mai mult. Este primul nostru Forrest Gump. Cu el au început să alerge prietenii, apoi prietenii prietenilor, şi tot aşa mai departe. Şi da, au înţeles foarte bine cei de la Digi 24, că am început ca o gaşcă de prieteni. Mai departe lucrurile au luat amploare şi alături de noi au venit şi oameni care pur şi simplu şi-au dorit să facă mişcare alături de un grup.

Aşa a devenit Alergotura subiect de reportaj în emisiunea “Tinereţe fără Bătrâneţe”.

Exercitii de incalzire

Ne-am bucurat foarte mult de promovare. Filmările însă… au fost foarte distractive. Am alergat prin Parcul Botanic până am descoperit toate gropile de pe alei (şi noaptea-n beznă ştim pe unde să alergăm sau cu ochii închişi), am alergat prin oraş, am dat interviuri, am fost şi la “hidratare” (unii dintre noi cam tânjeau după licori negre, pline de zahăr şi acidulate, dar au acceptat binecuvântarea unei limonade), am făcut tot ce ne-a cerut echipa Digi 24 ca să apărem pe sticlă (nu aia cu licoarea neagră, măi. Pe micul ecran).

Cu această ocazie, din Alergotura au fost protagonişti, in prima poza, de la stanga la dreapta, Anca G, Nicoleta T, Adrian I, Robert M, Mircea B, Mario G, Mihai A, Cristina J, Arnold D, tanara speranta :), Cata P si Cristi D . Pentru fiecare dintre noi a fost interesant să descoperim cum anume se face o filmare şi, recunoaştem, am făcut un efort să înţelegem de ce am înregistrat două ore pentru 15 minute de reportaj. După ce ne-am văzut pe micul ecran, am înţeles că profesioniştii muncesc, nu improvizează. Le mulţumim Monicăi R. şi lui Andrei M.pentru că au văzut Alergotura aşa cum o simţim şi o trăim noi, în fiecare zi.

Urmariti reportajul in finalul postului sau la acest link.

Declaratii la microfon

Si alte declaratii despre alergare in grup

Echipa Digi TV la filmarea prin oras

Baietii au promis ca o sa alerge si mai mult, acum ca vor fi modele pentru altiiToata gasca in pas alergatorIn pas alergator prin Parcul Botanic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook
vimeo