Maraton Apuseni 2012

Maraton Apuseni 2012

Maraton Apuseni 2012

Maraton Apuseni msg systems este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj. Competiţia are 2 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 41,7 km şi proba de semi-maraton, cu o lungime totală a traseului de 23,5 km. Startul şi sosirea vor fi în Staţiunea Muntele Băişorii, localizată în Muntele Mare, judeţul Cluj. (sursa maratonapuseni.ro)

Nici o competiție fără alergoturieni. Astfel, la cea de-a 3-a doua ediție de sâmbătă, 7 iulie, au luat parte, printre cei 431 de înscriși și cinci dintre cei mai activi membri ai Alergoturei: Sime Remus, Mihai Albert, Alina Bivolaru, Țurcanu Simona și Mihaela Bădilă. În ceea ce privește traseele pe care alergătorii noștri au concurat, acestea s-au desfăşurat pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate, poteci de munte nemarcate.

Întreg traseul a fost o încântare din punct de vedere al peisajului. Cu toate acestea, ca orice competiție de gen, și Maratonul din Apuseni a reprezentat o probă de curaj și rezistență pentru toți cei prezenți.

Cei cinci alergoturieri s-au declarat încântați de competiție. Vremea a ținut cu ei, picioarele și-au făcut datoria și i-au purtat pe drumul stabilit, iar cei mai norocoși dintre ei au rămăs câteva zile după competiție în acea zona minunată. Ceea ce demonstrează că aceste competiții nu se rezumă doar la mult efort și pregătire, ci și relaxare și voie bună.

Maraton Apuseni 2012

Maraton Apuseni 2012

Maraton Apuseni 2012

Maraton Apuseni 2012

Maraton Apuseni 2012

facebook
vimeo