Lumea la deszapezit, noi la alergat

Lumea la deszapezit, noi la alergat

Lumea la deszapezit, noi la alergat

Zilele acestea avem parte de zăpezi mult mai mari decât ne-am închipuit sau ne-am dorit. Mulți oameni din jurul nostru se plâng de troienele de afară și de faptul că nu își pot folosi mașinile în asemenea condiții. Într-adevăr orașul pare înghețat în acest peisaj complet alb.

Noi, alergoturienii, am luat vremea de afară ca pe o provocare și am vrut să demonstrăm că nici frigul, nici zăpada nu ne țin în casă. Așa că ne-am echipat corespunzător și ne-am dat întâlnire în Parcul Botanic pentru o alergare pe cinste. Deși unele alei din parc nu erau dezăpezite, am hotărât să ne lăsăm urmele în zăpada proaspătă. Apoi am continuat traseul prin Piața Mărăști, Punctele Cardinale, prin fața Consililui Județean și ne-am oprit pentru câteva minute în Piața Operei.

În drumul nostru am întâlnit oameni harnici care își curățau zăpada din fața caselor, dar și utilaje care încărcau zăpada pentru a elibera zonele carosabile și pietonale. Ei au ajutat la curățarea orașului, iar noi am participat la animarea lui.

facebook
vimeo