La asa preturi, mai bine alergam! Doar e gratis!

La asa preturi, mai bine alergam! Doar e gratis!

In aceasta seara in Calea Aradului (MOL) la ora 21:00 a avut loc “Alergotura” obisnuita de miercuri seara, sora mai micuta a celei de pe Take Ionescu (Politie) si aceasta avand aceeasi ora de strigare! In asteptarea noilor potentiali parteneri de alergare gandurile au fost multe si discutia s-a directionat in jurul urmatoarei probleme, de ce lumea prezenta a venit la alergat din nou, care este motivul pentru care ne revedem periodic la aceeasi locatie si stoarcem un strop de transpiratie impreuna? Pretul benzinei sa fie de vina?

Unii dintre noi ne-am indragostit de alergat de ceva timp deja, alergam, biciclim, ne place sa mergem pe jos kilometri intregi. Cata economie am facut in tot acest timp, cand masina a devenit doar o urgenta. Sa punem in acelasi context si nenumaratele avantaje in materie de sanatate, energie si dezvoltare spirituala pe care alergatul ti le dezvolta inevitabil.

Totusi cea mai mare intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem in aceasta seara, daca toate avantajele sunt atat de palpabile iar intentiile sunt bune, de ce aceasta tura s-a manifestat printr-o oarecare lipsa de nou cand vine vorba de prezenta? Unde sunt sufletele ratacite care desi ne-au cunoscut cel putin o data, inca stau proptite pe canapea si poate se gandesc sau nu la noi!? Cine poate sa-mi raspunda?

facebook
vimeo