Alergotura

Înscriere în Clubul Alergotura

  Date de contact

  Data nașterii*

  Poză

  Cerințe pentru poză

  ×

   Să fie de bună calitate, cu rezoluție decentă;

   Să se vadă clar fața (fără ochelari de soare, șapcă etc.)

   Să fie mult spațiu în jurul feței

  Nu e nevoie sa fie formală, tip "buletin", dar să o putem folosi pentru identificare. Să fie o poză care vă place, o veți avea pe legitimație până în februarie 2025 😉

  Poza de anul trecut nu a fost gasită.

  Sunt de acord ca poza mea să fie publicată pe www.alergotura.ro la secțiunea 'Membrii Alergotura'.

  Care e sprijinul tău pentru clubul Alergotura?

  Pentru a deveni membru al Clubului Alergotura trebuie să ajuți echipa cu cel puțin una din următoarele:

  1. Să fi ajutat Alergotura ca voluntar la minim 3 evenimente (Timotion 2023, Timisoara City Marathon 2023, Pe un Picior de Plai 2023, Tura Licuricilor 2023, La Petrovaselo in vie 2023, TeamUp & Run 2024);

  2. sau
  3. Să fi organizat o tură săptămânală în 2023

  4. sau
  5. Să plătești cotizația de membru în valoare de 150 RON pe an, dacă ești adult, sau 75 RON pe an, dacă ești student/elev, pensionar, sau ai dificultăți financiare.

  Cotizația de membru are o valoare anuală fixă și se poate plăti online aici

  Sau o poți plăti în contul de lei RO45 BACX 0000 0007 9166 2000 al CS Asociatia Alergotura deschis la Unicredit, CIF 30549630.

  Sprijinul meu pentru Alergotura este:  Dacă ai fost voluntar Alergotura în 2023, care sunt evenimentele la care ai fost voluntar?

  Ce urmează?

  După ce vei apăsa butonul verde de jos, cererea ta va intra în procesul de validare, care poate dura până la 5 zile. Vei primi un email de confirmare când cererea este apobată.

  Vei fi adăugat în grupul de mail al clubului și vei fi contactat pe mail când va fi gata legitimația ta. Aceasta îți dă acces la Baza 1 a Politehnicii.

  Alergotura e un imbold pentru alții să trăiască sănătos.
  Ea există doar cât/când te implici tu!

  Consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu GDPR 2016/679


  Statut
  Politica de Confidențialitate

  Prin completarea acestui formular accept ca datele mele personale să fie procesate și stocate de către Club Sportiv „Asociația Alergotura” și să primesc informații din partea Clubului Sportiv "Asociația Alergotura". Datele mele personale vor putea fi folosite în scopuri de comunicare cu entități administrative și sportive (ex. liste de membri transmise acestor entități). Datele mele personale nu vor putea fi folosite în alte scopuri fără consimțământul meu.
  Clubul Sportiv Asociația Alergotura este înregistrat de Ministerul Justiției din anul 2012 (CIF //2661/A/2012) ca entitate non-profit, deține număr de înregistrare în Registrul Sportiv din 2015 (Nr. CIS TM/7/00004/2015) și este operator de date cu caracter personal, înregistrat la ANSPDCP cu nr.36515.


  facebook
  vimeo