Încurajări și felicitări pentru Alergotură de la Marius Ionescu, cel mai bun maratonist român al momentului

marius ionescu si claudiu lipi la buzias

Cum să nu ne salte inima de bucurie când cel mai bun maratonist român are doar cuvinte de bine de spus despre Alergotură? Marius Ionescu, de la Clubul Sportiv Municipal Craiova și al doilea român care a participat la proba de maraton din istoria Jocurilor Olimpice, a privit cu admirație gașca de alergători din Timișoara. Claudiu Smeu, alergoliderul cu tura din Lipovei, s-a întâlnit cu Marius Ionescu la Buziaș. I-a povestit despre clubul de alergători din Timișoara, programul de ture și reușitele unora, dar și despre numărul tot mai mare de alergători gălbiori care doresc să participe la competiții.

poză 2Îi mulțumim lui Marius Ionescu pentru autograful pe care ni l-a dat pe un tricou al Alergoturei și pentru că a îmbrăcat unul. Claudiu ne-a povestit și celorlalți despre simplitatea și modestia maratonistului român, dar și despre pasiunea lui pentru alergare.

Într-un articol publicat pe alerg.ro, Marius Ionescu descrie foarte frumos cum recunoști un alergător pasionat.

“Trebuie să înfunzi sifonul de scurgere de la duș când intri acolo îmbrăcat, după un antrenament prin noroaie”.

”Mi-am propus ca, după ce termin cu atletismul de performanță, să alerg pe la toate cursele din țară, inclusiv la cele montane, dacă mă vor ține picioarele”. Baftă Marius Ionescu!

Cu siguranță ne vom mai întâlni cu alergătorul din Craiova. Alergotura e prezentă tot mai des la competițiile din țară și din străinătate, așadar șansele începătorilor de azi să cunoască sportivul de performanță cresc. Încă un motiv pentru cei care urmăresc competițiile de alergare din fotoliu să-și pună adidașii în picioare și să iasă la alergat. În câteva luni, un an, pot să cunoască sportivii români acolo unde se împart medaliile.

facebook
vimeo