Haide cu Alergotura la maraton! – 9 octombrie 2011 Timișoara si București

Haide cu Alergotura la maraton! –  9 octombrie 2011 Timișoara si București

De fiecare dată când deschidem televizorul sau radioul, inevitabil, auzim mesajul: ”Pentru o viaţă sănătoasă, faceţi mişcare cel puţin 30 de minute în fiecare zi.”  Iar pentru cei mai ocupați dintre noi, cea mai accesbilă modalitate de a face mișcare este joggingul sau mai bine zis alergarea prin parc, pe malul Begăi, în jurul stadionului sau chiar pe distanțe mult mai lungi.

Fie că ești un alergător profesionist, un novice în “arta” alergării sau un sceptic în ceea ce privește beneficiile acestui tip de activitate fizică, Alergotura te provoacă la ceva măreț: Haide să alergăm împreună la Timișoara sau București, în 9 octombrie 2011! Dă-le de știre prietenilor, familiei, cunoscuților, colegilor de muncă, șefului tău și testați-vă ambiția, condiția fizică sau chiar spiritul de echipă.

Astfel, există o cursă pentru fiecare nivel de pregătire:

București, 9 octombrie:

  • Cursa pt copii (6-13 ani) în 8 octombrie – pe o distanță de 1 km
  • Cursă populară – pe o distanță de 4.2 km
  • Cursă pentru oricine – 10 km, în echipe de câte 4, ștafeta, veți alerga maratonul.
  • Semi-maraton –  21 km.
  • Maratonul de 42 km.
Timișoara, 9 octombrie:
  • 10 km – aici e locul tău
  • 21 km – semi-maraton
Prin acest maraton îl putem sprijini pe preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului, care are în grijă nu mai puțin de 350 de copii (filmulețul de prezentare îl puteți viziona aici). Așadar, fiecare kilometru contează! Contează pentru tine, pentru sănătatea ta, pentru bucuria de a fi realizat ceva extraordinar, dar contează și pentru cei 350 de copii.
Pe 9 octombrie mișcă-te cu Alergotura spre o faptă bună! Pentru că lucruri frumoase se pot întâmpla atunci când alergi.

 

facebook
vimeo