Fuga La Stafeta. Vino la un cros scurt de toamna si intrece-te cu studentii. Profita de ultima competitie pe 2012 din Timisoara

Fuga La Stafeta. Vino la un cros scurt de toamna si intrece-te cu studentii. Profita de ultima competitie pe 2012 din Timisoara

Update Luni, ora 8:40:
1. Organizatorii accepta completarea formularului pana la ora 12:00
2. Pentru cei inscrisi aici, numerele le veti ridica la ora 14:45, pe scarile de la intrarea BRD-ului, de la oameni cu tricouri galbene de Alergotura (ca acestea)

Luni 29 octombrie, ora 15:00, Complexul Studentesc, Timisoara.
In cadrul unei cros de 2.5km organizat pentru studenti, prin amabilitatea organizatorului StudentSport, Alergotura a obtinut o derogare pentru tine.

Studentii se pot inscrie pe site-ul organizatorului, la acest link, iar, daca nu esti student, poti participa si tu, prin inscrierea cu formularul de mai jos, si nu cu cel de pe site-ul oficial.

Competitia nationala e foarte frumoasa, in care studentii isi predau stafeta dintr-un oras intr-altul.
Noi cei inscrisi de aici, suntem participanti la cros nefiind implicati in miscarea lor cu premii nationale.

Distanta?
2.5km (si-n plimbare poti sa-i faci 🙂 )
Cros-ul e organizat cu sprijinul Federatiei Romane de Atletism!
Traseu? harta la acest link. Organizatorii ne promit ca traficul auto va fi restrictionat de catre Politia Rutiera.
START Sediu General BRD de pe Bulevardul Corneliu Coposu – Bulevardul Vasile Parvan – Str. 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Ion C. Brătianu – Bulevardul Revoluției din 1989 – Podul Decebal – Splaiul Nistrului – Bulevardul Corneliu Coposu cu SOSIRE la Sediul General BRD
Conditii de inscriere?
Participare GRATIS. Oricine e binevenit, trebuie doar sa fie major si sa completeze formularul de mai jos.
Data limita inscrieri online, luni, ora 8:00.
Program?
Luni 29 octombrie 2012
14:00 Prezenta obligatorie, pentru repartizarea numerelor de concurs
15:00 Plecarea in cursa
Merita sa ceri o invoire de la serviciu!

In paralel vor fi amenajate standuri de expoziție sau de recreație pentru susținători, vizitatori sau curioși adresate deoptriva studentiilor și viitorilor studenți. Muzica de fundal, expozițiile de artă și momentele artistice vor contura Social Space-ul ce se dorește a fi locul de încurajare a studenților în susținerea acestora pentru universitatea, orașul și regiunea din care fac parte. În timp ce celelalte regiuni fug la ştafetă, organizatorii ţi-au pregătit un târg cultural în Complex. De la ora 12, organizaţiile studentesti, studenţii talentati, librăriile şi voluntarii vor asigura momente artistice şi vor umple standurile cu obiecte făcute cu multă pasiune şi muncă. Rămâi la activităţi şi simte-te bine alături de studenţii timişoreni.

Pentru orice alte detalii contactati-ne pe mail(at)alergotura.ro sau telefonic 0722.90.60.90


„Fuga la ștafetă!” este un eveniment organizat de Asociaţia Student Sport România, sub egida Federaţiei Române de Atletism, susţinut de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi este cuprins în calendarul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.
Partener media DigiSport. Descrierea completa a evenimentului, pe site-ul organizatorilor.

facebook
vimeo