Fuga la Pădurea Verde! Hai și tu cu noi „Pe-un picior de Plai”!

Fuga la Pădurea Verde! Hai și tu cu noi „Pe-un picior de Plai”!

Îți plac muzica bună, mișcarea și natura dar nu te-ai gândit niciodată că ai putea să faci din ele un cocktail de succes? Vino sâmbătă, 12 septembrie, la Pădurea Verde să afli rețeta. Meniul e pe alese: 3 trasee cu distanțe diferite, în funcție de… pofta consumatorului: cros de 5 km, cros de 10 km și semimaraton (21 km).

Alergare-prin-padure-cu-Alergotura-2

Te poți înscrie gratuit la https://old.alergotura.ro/plai, dar te încurajăm și să donezi o suma stabilită de tine pentru cauza noastră din acest an: Florina Gociuman, o tânără care a participat cu noi la Timotion și care în urma unei complicații medicale are nevoie de tratamente de recuperare. Detalii despre acest caz sunt pe www.helpflorina.com.

De ce să faci experimentul? „Pentru voluntariat, pentru sprijin în comunitate, pentru un stil de viață armonios și sănatos” (Valentin Mureșan – președinte Alergotura). Pentru minunata experiență a alergării în pădure, o oază de liniște și o sursă de oxigen, am mai adăuga.

De ce îl facem noi? Pentru tine. Pentru Timișoara.

Cursele „Pe-un picior de Plai” sunt organizate în cadrul Săptămânii Europene a Sportului, cu sprijin din partea Movidius. Toți cei care participă la eveniment sunt încurajați să folosească hashtag-urile #beactive si #timisoarasemisca – fiindcă mișcarea în aer liber înseamnă sănătate și bucuria de a trăi în comunitate, între prieteni.

Alături în „nebunia verde” din 12 sept. ne sunt partenerii Festivalul Plai, Primăria Municipiului Timișoara, Școala Mamei Junior, Poliția Locală, WorldClass, DJ Kuky, Jandarmeria Română, Federația Sportul pentru Toți, Universitatea Politehnica Timișoara, ISU Timiș, Agenția Județeană Sportul pentru Toți, Clubul de Radioamatori Timișoara, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, RoSilva, Dab IT, Casa Irlandeză – Felix Băi, Neuromed și Oil Solutions Company.

Iată programul evenimentului „Alergotura pe-un picior de Plai”:

SÂMBĂTĂ, 12 septembrie
8:00 – 9:00 – Distribuirea numerelor de concurs pentru participanții din afara Timișoarei care s-au înscris online
9:00 – 9:30 – Distribuirea numerelor rămase
9:30 – 9:45 – Prezentarea evenimentului și a traseului
9:45 – 10:00 – Încălzire cu World Class
10:00 – Start în cursele „Pe-un picior de Plai”: 5km, 10km, respectiv 21km (prin Pădurea Verde)
13:30 – 14:00 – Premierea câștigătorilor
12:00 – 19:00 – Sfaturi pentru cei care doresc să alerge, bazate pe experiențele noastre

DUMINICĂ, 13 septembrie
12:00 – 17:00 – Sfaturi pentru cei care doresc să alerge, bazate pe experiențele noastre
16:00 – 17:00 – Alergare ușoară în jurul Muzeului/ prin Pădurea Verde. Întâlnire la Cruce

facebook
vimeo