Fie vremea cât de rea alergarea este pasiunea mea. Fuga la ștafetă!

Fie vremea cât de rea alergarea este pasiunea mea. Fuga la ștafetă!

Alergotura la Fuga la Stafeta!Cu vremea asta mohorâtă de care am avut parte încă de la început de săptămână am putea spune că “November rain” a venit mai repede. Frigul și umezeală n-au fost însă suficient de convingătoare ca să ne țină pe toți în casă, cu ceaiul aburind în mână și cu ochii pironiți pe geamul plin cu stropi mici de ploaie. Câțiva dintre noi ne-am testat voința și am dat o tură de alergare la Fuga la Ștafetă!, o competiție națională care s-a desfășurat la final de octombrie și la Timișoara, la inițiativa Asociației Student Sport.

Startul competitieiEvenimentul a fost destinat inițial doar studenților, dar organizatorii au acceptat să le permită și altor persoane să se înscrie la alergare. Multumim pentru asta echipei organizatorice, Adrian Socaciu, Maria Dobrican, Stefana Banea, Simona Anghel, si tuturor celor implicati.La inscrieriAm apreciat gestul lor și ne-am înscris și noi la ștafetă, cu o gașcă destul de mare: Cristi Rujoni, Tamara Ivanova, Octavian Stana, Cătă Petru, Arnold Dekani, Florin Chindea, Călin Petrut, Cristian David, Valentina Paval. Partea frumoasă a fost să vedem în concurs și campioana națională de rugby 2012, RCM Timișoara. Antrenorul Chester Williams, cunoscut și ca „perla neagră” după ce a câștigat Campionatul Mondial de Rugby în 1995, a susținut un discurs motivațional în timpul căruia a spus că performanța înseamnă mult antrenament, dar și sacrificii. Poți citi declarația lui aici! Ne-au plăcut cuvintele lui, mai ales că pentru unii din trupa noastră să alergi când afară e frig și în față de bate ploaia de noiembrie este o performanță.

Trupa Alergotura care a participat la Fuga la Stafeta!Încurajările lui Chester Williams le-au prins bine și studenților care s-au înscris în competiție. Tot pentru încurajarea sportului, au alergat și profesori: prorectorul UVT Mădălin Octavian Bunoiu, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport Adrian Naghel, cărora li s-au alăturat Claudiu Avram, Martin Domocoş, Paul Miron, Petru Merghes și Gelu Bota. Echipa lor o poți vedea aici! Felicitări tuturor tinerilor care susțin un stil de viață sănătos, prin practicarea sportului, de la Universitatea Politehnica, Universitatea de Vest, Universitatea de Medicină și Farmacie și Universitatea de Științe Agricole și Medicină a Banatului!

Traseul a fost destul de ușor, cu startul și sosirea la Sediul General BRD, din Complexul Studențesc. Ne-am încălzit bine de tot în alergare, așa că la final eram chiar veseli, nicidecum zgribuliți. Mai multe poze de la competiție poți vedea aici!

Calin parca ar mai fi alergat o tura„Fuga la ștafetă!” este un eveniment organizat de Asociaţia Student Sport România, sub egida Federaţiei Române de Atletism, susţinut de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi este cuprins în calendarul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Partener media DigiSport. Descrierea completă a evenimentului, pe site-ul organizatorilor.

facebook
vimeo