Fa-ti planul pentru miercuri, 15 mai. Mare adunare în Botanic la plecarea lui Remus Sime în alergarea de 200 km

Fa-ti planul pentru miercuri, 15 mai. Mare adunare în Botanic la plecarea lui Remus Sime în alergarea de 200 km

Remus sustine prin alergare campaniile caritabile

Update: evenimentul pe FaceBook poate fi popularizat de la acest link.

Probabil știți de campania de strângere de fonduri a lui Remus Sime, IT-istul timișorean care de câțiva ani este un mare alergător amator și un tânăr maratonist. Unor romani inca le mai pasa! Și-a propus ca anul acesta să alerge pe o distanță foarte mare, distanța între Timișoara și Beiuș de aproximativ 200 km, cu scopul ca efortul său să fie completat de donații și susținători. În urma acestui eveniment, toți banii pe care-i va colecta vor fi dați sub formă de burse de studiu pentru elevii merituoși care provin din familii modeste și care învață la Colegiul Samuil Vulcan din Beiuș, județul Bihor, liceu ce l-a absolvit si Remus.

Remus acordand burse de merit in 2012Și anul trecut a organizat un eveniment sub sigla “Alerg pentru o Cauză”. La prima ediție a alergat la maratonul de la Viena, iar din fondurile alocate aproape 20 de elevi au primi burse lunare și diferite premii în bani. Inițiativa lui Remus merită aprecierea noastră a tuturor. Clubul Alergotura susține campania Alerg pentru o Cauză și este alături de Remus. Pentru că ne este prieten drag, coleg de club și, bineînțeles, un alergolider de succes 🙂 intenționăm să-i organizăm un start în alergarea de 200 de km pe măsura prețuirii noastre. Contacteaza-l pe Remus pentru orice nelamurire pe sime_remus(at)yahoo(punct)com sau 0751.158.198.

.Remus, un alergolider de succes

Iata planul:

  • Cand si unde? Miercuri, 15 mai, in Parcul Botanic, Timisoara, de la ora 9 dimineața (cine are nevoie putem da bilete de voie pentru șefii de la lucru sau pentru cei de la școală 🙂 );
  • Cine? Orice Om bun, alergator sau nu.
  • Ce? Alergam alaturi de Remus, care cat putem, pana la iesirea din Timisoara sau mai mult (respectand circulatia).
  • Doneaza! 5, 10, 20 lei, oricat, conteaza!
    – cash in parc la start
    – in contul lui Remus Sime la Raiffeisen RO14.RZBR.0000.0600.1443.7330, lei
    – daca esti persoana juridica, ai aici detalii legate de actele sponsorizarii.Echipamentul de alergare pentru campania din 2013

Popularizeaza cauza prietenilor, neamurilor, colegilor de munca, oricui. Remus are nevoie de susținerea noastră, cu bani, cu promovare și cu o urare călduroasă și sinceră la început de drum. Un drum lung pe care și-a planificat să-l termine în perioada 15 – 18 mai. Ulterior, va anunța câte burse s-au putut da anul acesta, cine sunt elevii cu note mari (Remus a menționat că doar cei cu medii peste 9 vor beneficia de remunerație) și cine sunt donatorii care susțin educația și investiția în tineri pe termen lung.

Antreneaza-te pana atunci alaturi de noi la ture, ai aici programul.

Vă așteptăm miercuri dimineață în Parcul Botanic!
Vuvuzelele sunt acceptate 🙂

facebook
vimeo