Evenimentele Alergotura în 2018 și facilități pentru membri

Evenimentele Alergotura în 2018 și facilități pentru membri

Am încheiat 2017 cu o veste bună, proiectele noastre au fost apreciate de comunitate, astfel că Alergotura a fost nominalizată la Gala Oameni pentru Oameni 2017, unde am primit titlul Arhitecți ai Binelui pentru evenimentele de strângere de fonduri, proiecte pentru comunitate prin sport și prin voluntariat. O confirmare că putem continua și în 2018.

Pentru mulți timișoreni Alergotura este organizația alergătorilor în tricouri galbene, care pot fi văzuți în diferite locuri din oraș. Adică la turele pe care le organizăm aproape zilnic și despre care aflați informații aici. Ele sunt accesibile gratuit pentru oricine vrea să facă puțină mișcare. De asemenea, oricine poate să organizeze o tură de alergare săptămânală cu condiția să respecte acest angajament.

În fapt, suntem una dintre comunitățile din Timișoara care încurajează mișcarea în aer liber. Beneficiile sunt multe, am mai povestit despre ele aici. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, poți deveni membru. Înscrierile în 2018 au loc în perioada 15 ianuarie – 15 februarie, urmând ca din 28 februarie să beneficiezi de facilitățile clubului: acces la Baza 1 a Universității Politehnica, reduceri la concursuri de alergare. Cotizația pentru înscriere este de 75 RON/an, iar detalii despre cum te poți înscrie sunt aici.

Și cel mai fain e că o să intri într-o gașcă de prieteni cărora le face plăcere să petreacă timp împreună și să facă lucruri faine pentru Timișoara. Cum sunt evenimentele Alergotura.

În 2018, primul START va fi în februarie, iar ultimul – în noiembrie. Calendarul evenimentelor este următorul:

Team Up & Run – 24 februarie. Punem în valoare echipa pe care o pot construi colegii de serviciu, familia sau prietenii.

Timotion – 22 aprilie. Un punct de întâlnire al gândurilor și faptelor bune. Invităm alergătorii să se bucure de primăvară și, în același timp, să susțină realizarea unor proiecte din comunitate.

La Petrovaselo în Vie – 19 mai. Alergăm pe dealuri, prin pădure, pe poteci însorite, ne bucurăm de natură și de toată splendoarea ei. Iar la final savurăm un vin și sărbătorim prietenia.

Cheile Nerei, Mountainbike Race & Trail Run – 16-17 iunie. Eveniment de alergare și ciclism organizat în parteneriat cu Asociația Sportivă Cheile Nerei. Toate fondurile proiectului sunt donate Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara.

Tura Licuricilor: “Light Up Your City” – 7 iulie. Un eveniment fără taxă de participare care îi invită pe timișoreni să anime străzile din centrul Timișoarei, cu o ușoară alergare care să arate susținerea pentru proiectele orașului precum Timișoara Capitală Europeană a Culturii în 2021.

Pe-un picior de Plai – 15 septembrie. Alergăm lângă Timișoara, în Pădurea Verde, pe trasee frumoase, în natură, alături de familie, prieteni, colegi. Tot atunci are loc și Festivalul Plai, când zona Muzeului Satului este plină de voioșie.

Timișoara City Marathon – 28 octombrie. Eveniment internațional, cu care dorim să punem în valoare istoria, prezentul și perspectivele Timișoarei. Invităm alergători din toată lumea să descopere orașul.

Team Up & Run – 22 noiembrie. Repetăm experiența echipei, la ultimul eveniment din 2018.

Vă invităm să vă bucurați de toate aceste proiecte. Iar noi, ca organizatori, ne dăm silința să vă simțiți bine și să vă doriți să celebrați alergarea la astfel de evenimente.

Tot ceea ce construim se datorează voluntarilor, prietenilor, partenerilor și sponsorilor noștri. Alături de ei reușim să punem orașul în mișcare!

Le mulțumim și vă mulțumim!

Vă dorim Sărbători Fericite și un An Nou cu bucurie, cu prietenie și iubire, cu recunoștință, cu sănătate și, mai ales, cu multe ture alergate!

Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

facebook
vimeo