Dupa 2 ani, la multi ani tie! Alergotura primeste un re-start, afla de ce

Dupa 2 ani, la multi ani tie! Alergotura primeste un re-start, afla de ce

Alergotura comunitatea si familia ta sanatoasaSalut.
Primesti acest mesaj pentru ca te-ai intersectat in ultimii doi ani ori cu Alergotura, ori cu mine Catalin Petru in alergare.
Pe 28 mai s-au implinit 2 ani de la prima Alergotura.
La multi ani!
Pentru ca si tu ai contribuit la ea. De la ganduri si discutii cu noi, pana la implicarea efectiva.
Iti multumim frumos!
Dorinta mea e sa iti spun cateva cuvinte despre viitor si cum poti tu sa-l influentezi. Bilantul a ce-am facut impreuna il gasesti la arhiva. Ceea ce n-am facut, stiu doar unii, de la idei de a avea o divizie de business, sa organizam competitii sau traininguri pentru companii pana la magazine de produse specifice. Ganduri la care am renuntat pe parcurs, Alergotura NU va avea o componenta de business.

Prin acest mesaj Alergotura primeste un re-start. N-a pornit cu o viziune, ci doar cu dorinta de a face bine si altora, de a ii ajuta sa descopere alergarea si placerea ei.

Dupa discutii cu alergoliderii, am creionat cateva idei, inspre care ne-am dori ca asociatia noastra sa-si continue drumul:
Alergotura sa fie comunitatea si familia ta sanatoasa, care daruind dobandeste. Poate fi clubul tau, indiferent cat de incepator sau performer esti. Noi aducem schimbare si ne-am angajat ca impreuna sa construim o comunitate pozitiva si incurajatoare de oameni care se sprijina intre ei. Daca ai timp doar pentru tine, atunci Alergotura nu este locul tau!
Lasa-ti ego-ul acasa! Daca singura ta grija este cat de repede poti sa alergi atunci nu pe noi trebuie sa ne cauti. Nu este loc de macho-isme in Alergotura. Incercam sa avem grija unii de altii. Avem ture pe diferite viteze, alege-ti cel putin una pentru nivelul tau.
Transformarea pozitiva a Romaniei se va intampla doar daca o facem noi prin implicare. Catalogarea asociatiei drept secta sau partid politic ne face sa zambim :). Dar de o miscare civica s-a auzit? Un sondaj IRES din 12 aprilie denota putina implicare a oamenilor. Peste 90% din persoanele care au participat la sondaj au susţinut că nu sunt înscrise în vreo asociaţie civică sau într-o fundaţie. Doar asa putem depasi nivelul de comentatori si sa avem un cuvant de spus in fata oricui, autoritate de stat, administratie, firma sau organizator de competitii.
Un ONG independent, care sa nu depinda de vreun sponsor anume. Destule persoane din Timisoara, implicate politic sau nu, si-au dorit sa devina finantatorii Alergoturei. Pretuim libertatea prea mult si ne dorim sa dansam dupa cum ne place noua, nu dupa cum ne canta altii.
O asociatie cu finantare transparenta, accesibila oricarui membru. Veniturile vor fi folosite doar pentru promovarea obiectivelor clubului, functiile din organigrama fiind pe baza de voluntariat. Toate actiunile intreprinse de noi pana acum, au costat timp, resurse si bani, de la cheltuieli administrative, contabilitate si juridice pentru ONG pana la mentenanta site-ului, acesta find unul din motivele re-startului.

Astfel incepand din 28 mai 2013, Alergotura e la re-start, inclusiv grupul de discutii. Participarea la ture ramane deschisa oricui, insa daca apreciezi ce facem, dupa ceva vreme de la prima participare (doua luni), te rugam sa devii membru.

Ce primesc membrii?
Oamenii implicati in Alergotura, nu se gandesc la ce primesc, ci la ce pot oferi inapoi comunitatii.
Iata ce poti oferi tu pentru a deveni membru.
1. sa fii prezent intr-o luna la cel putin 2 intalniri, o alergare de grup si o “hidratare”, conform programului.
2. sa-ti achiti contributia de membru a 4 lei/luna. Se plateste o singura data pentru anul 2013, de la data platii, pentru lunile ramase, in contul de lei RO45.BACX.0000.0007.9166.2000 al CS Asociatia Alergotura deschis la Unicredit-Tiriac.   CIF 30549630.

Daca lucrurile de mai sus ti se par simple si ai 18 ani impliniti, te rog trimite-ne un mesaj pe mail(at)alergotura.ro cu urmatoarele date pentru a deveni membru:
1. numarul tau de telefon
2. data la care ai virat in cont contributia de membru. (obligatoriu facuta personal, nu de intermediari)
3. o fotografie cu tine zambind 🙂 pentru site

Te rog nu ezita sa ma cotactezi daca m-am exprimat ambiguu, la telefon 0722.90.60.90 sau cata(at)alergotura.ro

Sa ne ajute Dumnezeu la crestere si sa stim pe cine ne putem baza.

In numele alergoliderilor, iti multumesc pentru implicare.
Catalin Petru
– initiator –

PS
Te rog sa ma ierti daca am gresit. Mi-am permis te tin la curent cu noutatile noastre. Oricand poti sa te dezabonezi de la mesajul saptamanal, printr-un click pe link-ul de la finalul e-mailului.

facebook
vimeo