Cum am inaugurat centrul pietonal din Timișoara cu alergarea

Cum am inaugurat centrul pietonal din Timișoara cu alergarea

La final de ture, o strigare cu urale

Ce poate fii mai plăcut decât să știi că dimineața ești liber și te poți întâlni cu prietenii? Cam așa am dorit o parte din gașca de la Alergotura să încheiem săptămâna. Așa că sâmbătă de dimineață ne-am echipat și ne-am întâlnit în Parcul Botanic. Am văzut că vizavi de intrarea în parc au fost închise câteva străzi (nu mai puteau circula mașinile) și am profitat de ocazia de a alerga printre cele mai frumoase clădiri din Timișoara.

Într-adevăr știam că este Săptămâna Mobilității Europene, așa că am avut motive în plus să “ne mobilizăm” și noi, și alții. Am dat o tură pe străzile care au devenit doar pietonale și ne-a plăcut tare mult: spațiul e aerisit, sunt băncuțe frumoase și coșuri de gunoi de lemn. Am testat strazile fara masiniDar să revenim la tura noastră, că ne pierdem în detalii (adevărul e că și la fața locului ne-am cam pierdut cu vederea ținând cont de noutate). Am alergat ușor până în Piața Operei și pe drum am făcut cunoștință cu tineri, tineri mai copți și răscopți pe care i-am chemat alături de noi. Am tot dat din mâini, din gură, ușurel din picioare, și din Operei ne-am îndreptat spre Piața Unirii unde dorința noastră s-a îndeplinit: ne-am mărit gașca de alergare cu membrii Sport4Fun, prieteni pe care-i recomandam. Am făcut o încălzire ușoară împreună și apoi am mai testat încă o dată centrul pietonal. Aer răcoros, străzi goale, fără mașini, jardiniere cu flori încă frumos colorate… perfect pentru o alergare cu zâmbetul larg întins pe față.

La final am mai făcut și o tură… de poze. Cu alergarea ne era deja mai greu. A fost încă o zi frumoasă pentru noi. Crezi că ți-ar fi greu să alergi prin centru? Atunci vino cu noi măcar în Parcul Botanic. Vezi aici turele!

Intalnire in Botanic

Incalzire cu alti prieteni iubitori de miscare

Alergare usoara si strigare pentru alergare

Multumiri voluntarilor nostri, in ordine random, a numerelor de la pantof: Vale Marian, Mircea Balea,  Cristina Jebe, Mario, Adrian Fulias, Calin Petrut, Clau Smeu, Ioana Mihaila, Nicoleta Tudor, Otto, Eni

facebook
vimeo