Hai la Crosul Nocturn de Ziua Timișoarei! Alergare de sărbătoare cu prietenii

Alergotura la crosul nocturn din Timisoara

În următorul weekend, te invităm să vii și să participi la a doua ediție a Crosului Nocturn, organizat în 3 August, de Ziua Timișoarei, de primărie în colaborare cu Athletic Club Maraton.

Orice adult poate participa la acest eveniment cultural-sportiv, dacă are un minim de condiție fizică și dorința să parcurgă un pic peste 4 kilometri în alergare ușoară. Traseul din centrul Timișoarei îl poți vizualiza la acest link sau în imaginea de mai jos.

traseu final_cros nocturn

Înscrierele se vor face înainte de eveniment, între orele 20.30 și 22.30, în fața Primăriei Timișoara, de unde la ora 23 se va da startul Crosului Nocturn. Locul de start este și locul de finish.

Organizatorii spun că nu există taxă de înscriere, dar participanții sunt încurajați să facă donații de 10 lei pentru o secție de ortopedie din Timișoara. Campania de strângere de fonduri este destinată pentru conștientizarea comunității locale că starea de sănătate este importantă și avem nevoie de servicii medicale de calitate atât pentru prevenție, cât și pentru tratament.

La deschiderea Crosului Nocturn vor participa reprezentanți ai Primăriei Timișoara, ai Consiliului Județean Timiș, ai Athletic Club Maraton și un medic de specialitate în ortopedie. Apoi, la finalul alergării, primii sosiți vor fi declarați câștigătorii celei de-a doua ediții a Crosului Nocturn. Felicitări și diplome de participare vor primi toți cei care se înscriu și aleargă pe întreg traseul.

Alergotura va fi prezentă cu un număr mare de membri :), la fel ca la ediția din 2012. Iar până atunci, vă așteptăm la turele zilnice pe toți cei care doriți să vă antrenați un pic. Două ture de alergare și crosul nocturn va fi ușor ca o floare… la ureche :).

facebook
vimeo