Cristina scrie despre Alergotura. Cristina susține Alergotura

Cristina scrie despre Alergotura. Cristina susține Alergotura

Oamenii din jurul nostru devin pe zi ce trece tot mai stresați, mai apăsați de griji, mai preocupați de diferite aspecte ale vieții și astfel, uită esențialul: sănătatea. Sedentarismul este o problemă majoră atât în rândul tinerilor, cât și în rândul celor de vârsta a doua. Zilnic trecem pe stradă pe lângă oameni care își neglijează kilogramele în plus și mănâncă pe fugă produse total nesănătoase.

În principiu, nu faptul că mănâncă o merdenea sau un hamburger ar fi problema, ci lipsa de mișcare. O oră de jogging pe zi sau o dată la două zile ne ajută să ne menținem în formă, ne ajută inima și muschii, ne crește imunitatea și ne modelează corpul.

În ultima postare a Cristinei Puțan de pe blogul pesonal (CristinaTM), intitulată sugestiv “Obezii din jurul meu“, aflăm că și ea s-a confruntat la un moment dat cu această problemă: cea a kilogramelor în plus. “Concluzia la care am ajuns în cei câțiva ani de când am observat fenomenul este că vinovatul principal al obezității pe care o văd în jurul meu este lenea. Comoditatea aia în care se complac atât de mulți.” Sau după cum ziceam: lipsa activității fizice.

Noi cei de la Alergotura venim în ajutorul vostru.Vrem să vă avem alături și vă invităm la o alergare împreună cu noi. Orice doritor e binevenit. Cristina ești binevenită, pentru că, este exact așa cum spui: “…dacă vă este greu să faceți singuri mișcare, poate vă motivează să faceți niște sport gratuit împreună cu alții. Spre exemplu oamenii de la Alerg’o’tura fac o treabă minunată în Timișoara. Poate vreți să încercați și voi.

Orice non-Alergoturian poate deveni un Alergoturian fericit, sănătos și în formă!

Cristina Putan

 

Articol Cristina Putan

facebook
vimeo