Ce avantaje ai dacă te înscrii membru în Alergotura până în 15 februarie

Ce avantaje ai dacă te înscrii membru în Alergotura până în 15 februarie

De câțiva ani, Alergotura este una dintre cele mai prezente organizații din oraș. Un lucru firesc la prima vedere dacă ne gândim că activitatea organizației presupune încurajarea unui stil de viață sănătos și a alergării. Echipa Alergotura este vizibilă aproape în fiecare zi, la turele de alergare care au loc în diferite locuri în oraș. La asta mai adăugăm evenimentele sportive organizate de membri, pe care comunitatea și prietenii din alte părți abia le așteaptă.

Te invităm și pe tine să faci parte din această poveste frumoasă, să devii membru și să te bucuri de tot ceea ce îți oferă acest statut.

Ce trebuie să faci?

Să sprijini clubul Alergotura cu:

 • 75 RON pe an, dacă ești adult, sau
 • 50 RON pe an, dacă ești student/elev, pensionar, sau ai dificultăți financiare

Taxa are o valoare anuală fixă și se plătește în contul de lei RO45.BACX.0000.0007.9166.2000 al CS Asociația Alergotura deschis la Unicredit,  CIF 30549630. Poți să faci plata și cu cardul aici (plățile sunt securizate).

Dacă ești hotărât și ai 18 ani împliniți, te rugăm trimite-ne un mesaj pe mail(at)alergotura.ro cu următoarele date obligatorii pentru a deveni membru:

 • numărul tău de telefon
 • o fotografie cu tine zâmbind, pe care o vom pune pe site
 • dacă trebuie să plătești cotizația anuală, trimite-ne și data la care ai virat în cont suportul tău financiar (plata obligatoriu făcută de tine personal, nu de intermediari).

Ziua Comunitatii

Alergotura există datorită membrilor ei și este apreciată de comunitate pentru miile de ore de voluntariat, tot în creștere, prin care s-au realizat numeroase proiecte frumoase.

Echipa noastră organizează evenimente de alergare la care poți și tu să îți aduci contribuția. An de an ne bucurăm de Team Up & Run, Timotion, La Petrovaselo în vie, Tura Licuricilor, Pe-un picior de Plai, Timisoara City Marathon. Asta este atmosfera la evenimentele noastre: Zâmbete de licurici, Împreună pentru comunitate!

De ce să devii membru?

 • Primul lucru pe care noi îl considerăm important este acela că devii un model pentru cei din jur, pentru familia ta, pentru copii. Îi inspiri și pe alții să trăiască sănătos și să fie implicați în comunitate.
 • Beneficiezi de reducere pentru participare la evenimentele Alergotura.
 • Dacă ești voluntar la 3 evenimente într-un an, beneficiezi de statut de membru gratuit anul următor.
 • Dacă organizezi o tură de alergare săptămânală, la fel, vei fi scutit de la plata taxei de membru.
 • Beneficiezi de acces gratuit la Baza Sportivă 1 a Universității Politehnica Timișoara, unde poți alerga pe pista specială de alergare.
 • Beneficiezi de 2 excursii cu cazare gratuită la evenimentele Hercules Maraton (https://www.facebook.com/HerculesMaraton/) și cel de Bike and Trail (https://www.facebook.com/CheileNereiMTB/) de pe Cheile Nerei.

Dacă până în 15 februarie ai devenit membru, deja te poți bucura de reducerea de 50 la sută pentru participarea la evenimentul din 24 Februarie Team Up & Run.

Cel mai important beneficiu să fii membru Alergotura este acela că devii parte dintr-o comunitate care prețuiește prietenia și caută orice prilej să o celebreze. Evenimentele Alergotura și toate proiectele noastre sunt rezultatul bucuriei de a fi și de a construi împreună.

Fără să cităm cercetători britanici sau pe alții cunoscuți, noi simțim pe pielea noastră beneficiul interacțiunii sociale reale și ne dorim să împărtășim acest lucru cu cât mai multă lume.

Fii și tu unul dintre cei care de anul acesta vor sta mai mult în aer liber, va dărui mai mult comunității, va hrăni mai mult prietenia.

Te așteptăm alături de noi!

 

facebook
vimeo