Campania pentru Valea Plopului – un succes datorat tuturor alergoturierilor

Campania pentru Valea Plopului – un succes datorat tuturor alergoturierilor

Atunci când ai un scop și cea mai mare parte a activităților tale se concentrează în jurul acelui obiectiv, bucuria pe care o simți atunci când sarcina a fost îndeplinită cu succes nu poate fi comparată cu nimic. Iar atunci când scopul tău este de a face 350 de copii orfani mai fericiți, sentimentul este de neprețuit. Cu alte cuvinte, campania inițiată de Alergotura “Mișcă-te spre o faptă bună” le-a adus un zâmbet orfanilor din Valea Plopului.

Echipa Alergotura a reușit să transforme un hobby într-o cauză caritabilă: două maratoane au deschis inima unor oameni darnici și, totodată, dornici să promoveze un stil de viață sănătos.

În doar câteva zile, am organizat împreună o campanie de trei săptămani pe care am dedicat-o copiilor protejați de Asociația ProVita din localitatea Valea Plopului, județul Prahova. Le-am donat 10.000 de lei, bani colectați la maratoanele din Timișoara și București sau care au fost depuși direct în contul asociației la acest link.

Aproape 200 de persoane au răspuns invitației de a alerga la maratonul de la Timișoara și au trecut linia de finish. Indiferent de rezultatul obținut (timpul de alergare), am reușit să atingem un obiectiv important: să întindem o mână unor puști care au nevoie de o șansă în viață. Datorită nouă, tuturor celor implicați în evenimentele din cele două orașe, peste 7.000 de persoane știu că sunt câteva suflete în Valea Plopului care au nevoie de ajutor. O contribuție importantă în succesul campaniei a avut-o și puiul de maraton de la București.

Cele mai plăcute momente de la cele două maratoane le puteți vedea în pozele și înregistrările de la acest link. Puneți-le un tag prietenilor pe care-i recunoașteți. Merită să fie apreciați pentru efortul depus (rezultatele maratoanelor sunt aici), dar mai ales pentru că au contribuit la succesul campaniei Alergotura.

Felicitări tuturor participanților! Indiferent de timpul obținut, rezultatul vostru e minunat!
Fii și tu parte din Alergotura! Trimite un mail și vino în echipă! După cum puteți vedea, lucruri mărețe se întâmplă în clubul nostru!
“alergoturatimisoara+subscribe@googlegroups.com”.

Mulțumim tuturor celor implicați în eveniment! În special alergoliderilor fără de care Alergotura n-ar exista!

Alergotura Maraton Timisoara 2011

Alergotura Maraton Bucuresti-2011

 

facebook
vimeo