Balul Inimii – Bucuresti 2012

Balul Inimii - Bucuresti 2012

Pe data de 10 februarie 2012 a avut loc, la București, Balul Inimii, un eveniment cu caracter caritabil. Fundația Română a Inimii și Societatea Română de Cardiologie au lansat invitația de a sărbători Ziua Națională a Prevenției Cardiologice.

Mulțumită domnului doctor Dan Gaiță, Alergotura a avut ocazia de a susține o scurtă prezentare a clubului și a misiunii pe care acesta o promovează. După cum bine știm, joggingul prezintă numeroase beneficii asupra sănătății noastre și crește speranța de viață cu aproximativ 6 ani. La nivel global, alergarea este cea mai recomandată activitate fizică deoarece echilibrează tensiunea arterială, previne obezitatea, crește densitatea osoasă și îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar, cardiovascular și a sistemului nervos.

Balul Inimii a reprezentat o oportunitate deosebită de a ne promova clubul și de a-i ajuta pe oameni să conștientizeze beneficiile sportului. Alergotura susține ideea de mișcare, de sănătate și este alături de toți cei care vor să își schimbe stilul de viață, pentru că la noi sedentarismul nu este la el acasă.

Seara de vineri a fost una deosebită atât din punct de vedere al oamenilor pe care i-am întâlnit, cât și datorită faptului că prin prezentarea clubului am făcut un pas înainte.

Scrie un comentariu