Avem voluntari la Hercules Maraton

Avem voluntari la Hercules Maraton

Avem voluntari la Hercules Maraton

În 26 mai a avut loc Hercules Maraton. În general, pentru ca un eveniment să fie bine pus la punct și participanților să nu le lipsească nimic este nevoie de o echipă de oameni care să facă muncă voluntară.

Nu este foarte ușor să găsești astfel de oameni dispuși să-și sacrifice timpul liber și să-și suflece mânecile cu diverse treburi. De ce să faci acest lucru? În primul rând pentru că voluntariatul te face să te simți mai bine în pielea ta, iar acele câteva ore de voluntariat îți generează emoții pozitive. În al doilea rând, poți să vii cu prietenii tăi și să trăiești alături de ei această experiență sau, de ce nu, să cunoști oameni noi, ce împărtășesc valorile și interesele tale. Mai apoi, vei învăța lucruri noi și toate aceste într-un mediu în care oamenii trăiesc sănătos și iubesc mișcarea.

Pentru Hercules Maraton, Alergotura și-a format echipa de voluntari, care a ajutat la tot ce a fost nevoie. Oamenii noștri de bază au fost: Laura Moldova, Robert Mark, Mircea Balea, Cristina Jebereanu, Remus și Rodica Poganu, Dragoș, Maria Dragomirescu si Cătălin Petru. Ei au ajutat la marcare traseului din munții Cernei (drumuri și poteci forestiere), au stat la punctele de revitalizare, au ajutat la organizarea zonei de start/finish, au înregistrat participanții în concurs, au realizat o serie de fotografii de pe traseu și multe altele.

Am avut parte de o experiență extraordinară împreună și de aceea încurajăm voluntariatul. Este o experiență pozitivă din care toată lumea are de câștigat!

Dar, pe lângă prieteni, voie bună și aer curat am mai găsit ceva: tălpița Alergoturei la Herculane! Adică o urmă de alergoturian!

facebook
vimeo