Am reușit un record în alergare pentru Timișoara! Mulțumim prietenilor noștri!

Am reușit un record în alergare pentru Timișoara! Mulțumim prietenilor noștri!

ultima tura, final

Acum o săptămână ne-am dat seama că am ajuns la 500 de alergări în grup, organizate în Timișoara. Ne-a plăcut stoicismul nostru și ne-am spus că ar trebui să sărbătorim cumva. Evident că orice idee pornea cu “să alergăm”. Și am decis: alergăm 500 de minute non-stop și să încercăm să parcurgem 500 de kilometri.

Am dat sfoară-n țară, ne-am chemat prietenii și astăzi, 24 noiembrie, am stabilit un record pentru Timișoara. Am alergat mai bine de 1000 de kilometri.

run is fun

Am început de la ora 8 de dimineață și până la ora 16.30 s-a alergat încontinuu. A fost remarcabilă să vedem cum vin alergători la fiecare jumătate de oră, ca să alerge măcar o tură sau două. Le mulțumim că au răspuns la apel și și-au făcut timp pentru acest eveniment.

au alergat non stop 500 minute catalin miclaus si florin chindea Am avut alături și alergători foarte bine antrenați care au stat foarte mult pe traseu și i-au încurajat pe cei care au venit pe parcurs. Florin Chindea și Cătălin Miclăuș au reușist performanța de a alerga non-stop, adică 500 de minute, și au parcurs peste 70 de kilometri. Și-au dedicat ziua pentru obiectivul Alergoturei. Mulțumim! Foarte mulți alergători au alergat peste 40 de kilometri, distanța unui maraton. Le datorăm și lor acest record! Multe aprecieri și pentru prietenii noștri din Clubul Alternative TM care au fost astăzi cu noi. Timișoreanul Horia Colibășanu, cel mai bun alpinist de altitudine din România, a participat și el la alergarea de record organizată de Alergotura. De asemenea, a fost grozav să o vedem la ture și pe Ioana Jinga, de doar 10 ani, și pe dl. prof.dr.ing. Virgil Tiponuț (70 de ani). cel mai in varsta participant 70 ani pr.dr.ing. virgil tiponut

Toți cei aproape 100 de alergători care au participat la evenimentul de azi au demonstrat că în Timișoara sportul mobilizează repede un număr mare de persoane.

Îi mulțumim lui Dumnezeu că am avut o zi fără incidente, cu vreme bună, cu sprijin din partea Primăriei Timișoara și a Poliției Locale.

cel mai tanar participant 10 ani ioana jinga

Am avut emoții, dar iată că am reușit mai mult decât ne-am dorit. Am învățat și cum să facem lucrurile mai bune data viitoare, care sperăm să fie în curând, cu altă ocazie și alt scop.

Prelucrăm listele și anunțăm pe toți cei care astăzi au stabilit un record pentru Timișoara: 1000 de kilometri în 500 de minute! Toate pozele le gasiti la acest link.

facebook
vimeo