Am făcut curățenie la Pădurea Verde cu Let’s do it Romania 2012

Am făcut curățenie la Pădurea Verde cu Let’s do it Romania 2012

Let s do it 29 septembrie Padurea Verde

Turele noastre de alergare sunt prin parcurile Timișoarei, dar și în zone în care nu sunt trasee sau piste special amenajate. În club sunt și alergători cărora le plac terenurile offroad așa că unii dintre noi mai ajungem și pe la Pădurea Verde. Și pe oriunde mergem și vedem gunoaie nu ne place. Și cum s-ar putea altfel având în vedere că ne dorim aer curat și peisaje frumoase, pentru care curățenia este esențială?

Let s do it 29 septembrie in Timisoara

Când echipa Let’s do it Romania ne-a invitat să ne alăturăm lor în campania de strângere de gunoaie din 29 septembrie am răspuns hotărât cu un mare DA! Puși pe fapte mari, cu mănuși de plastic până la cot și saci imenși, am cules mizeriile aruncate la întâmplare în zona Pădurea Verde. Am preluat indicațiile organizatorilor și am cules separat materialele reciclabile.

Let s do it 29 septembrie cu Alergotura

Ce ne-a mai plăcut? Au fost foarte mulți tineri, elevi și studenți, dornici să pună umărul la campania de curățenie. Au dat pentru o zi tastatura și calculatorul pe mănuși, saci și… mult gunoi. Felicitări lor și organizatorilor că i-au mobilizat!

Let s do it 29 septembrie TM

Toamna asta e minunată alergarea la marginea orașului, la liziera pădurii. E curat pe jos, aerul e curat, iar vremea e perfectă pentru o tură de jumătate de oră. Ce spui? Te bagi și tu la o alergare scurtă? Dacă ideea de pădure te atrage mai puțin, poți veni cu noi în parcurile din oraș. Te așteptăm!

facebook
vimeo