Alergotura susține proiectul Alerg Pentru O Cauză

Alergotura susține proiectul Alerg Pentru O Cauză
971825_570577836316011_474347337_n
Încă din anul 2012, Remus Sime – membru al Asociaţiei Alergotura, a alergat distanţe impresionante în încercarea de a strânge fonduri şi de a aduce în atenţia opiniei publice situaţia elevilor de la Colegiul Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor, care provin din familii modeste, dar care reuşesc să aibă rezultate foarte bune la învăţătură. În anul 2012, la prima ediţie a proiectului Alerg pentru O Cauză, el le-a dedicat acestor copii Maratonul de la Viena, pe care l-a parcurs în 3 ore şi 19 minute, iar în anul 2013, la a doua ediţie a proiectului, Remus a alergat 200 de km între Timişoara şi Beiuş, pe parcursul a 4 zile succesive, în fiecare zi parcurgând aproximativ 50 de km.

Anul acesta este timpul pentru a treia ediţie a proiectului Alerg Pentru O Cauză. Cauza rămâne aceeaşi, şi anume de a strânge fonduri pentru elevii merituoşi din cadrul Colegiului Naţional Samuil Vulcan din Beiuş, judeţul Bihor. Banii adunaţi în urma acestei ediţii vor fi folosiţi pentru acordarea de burse anuale elevilor cu o medie generală pe anul precedent peste 9.00 şi care provin din familii cu venituri modeste.

Noutatea acestei a treia ediţii constă în faptul că Remus nu mai aleargă singur pentru elevi. El dorește să dea şansa fiecărui om care vrea sa îi sprijine pe elevi să alerge pentru ei. Împărţind traseul în ture de câte 5 km, fiecare susţinător al cauzei îşi va alege tura pe care o va alerga şi îşi va promova iniţiativa în rândul prietenilor lui, încercând să strângă astfel sume pentru bursele elevilor silitori din Beiuş. Dacă vrei să fii şi tu unul dintre susţinătorii cauzei, înscrie-te ca şi alergător pe site-ul www.AlergPentruOCauza.ro. Apoi, spune-le prietenilor tăi ce faci tu pentru susţinerea elevilor silitori şi convinge-i să te susţină prin donaţii.

Ștafeta porneşte sâmbătă 6 septembrie din Parcul Botanic din Timişoara, la ora 9:00 dimineaţa şi ajunge în centrul Beiușului duminică 7 septembrie, la ora 16:30.

Dacă nu ești alergător, dar dorești să susții cauza, poți să faci o donație urmând pașii de pe site-ul www.AlergPentruOCauza.ro.
Orice popularizare a evenimentului este binevenită si apreciată.

facebook
vimeo