Maratonul de la Budapesta 2012: felicitări băieților care au finalizat cursa excelent!

Maratonul de la Budapesta 2012: felicitări băieților care au finalizat cursa excelent!

Maraton Budapesta

Multe competiții au fost weekendul trecut. De la puiuțul de alergare din Parcul Dendrologic Bazoș, aproape de Timișoara, la Maratonul Internațional de la Budapesta și până la Maraton Piatra Craiului (despre care urmează un alt post). Fiecare a fost deosebit în felul său și a fost o provocare pentru participanți.

La Maratonul de la Budapesta au ajuns la final  3569 de alergători; imaginile de sus, cu startul, sunt absolut spectaculoase; e incredibil să vezi cum mii de oameni pornesc într-o cursă cu ei înșiși. Claudiu Smeu, unul dintre alergoliderii din club care a fost la Budapesta, a avut de spus doar cuvinte de bine despre participarea sa la cursa de 30 km. A ieșit pe locul 50 din 730 de finaliști, cu un timp de 2 h 34 min 44 sec. Felicitări Claudiu!

Tot din partea Alergoturei a participat la maratonul de 42 km Călin Petruț. Timpul său a fost de 3 h 44 min 52 sec. Ne bucurăm alături de tine Călin!

Bucuria că au ajuns la final le-a mai dat suficientă energie băieților ca să pozeze învingători 🙂

Inca pusi pe shotii, dupa alergare

Între finaliștii de la maraton au fost și alți membrii din club, cu niste timp excelenti pentru categoriile lor: Mihai Cozma a avut un timp de 3 h 06 min 46 sec, Radu Papadopol – 3 h 59 min 15 sec, Florin Chindea a trecut de finiș după 3 h 16 min 21 sec, aproape de ziua lui, si-a facut un cadou frumos. Un alt alergător pasionat din Timișoara care a fost la Budapesta este Cătălin Miclăuș: a avut un timp de 3 h 00 min 54 sec și s-a clasat pe locul 96. Record personal?

Alergatorii din Timisoara la final

Felicitări băieți pentru rezultatele voastre! Așteptăm să ne împărtășiți în zona de comentarii, pe scurt, experiența voastră. Mai sunt printre noi alergători care încă nu au curajul să încerce un maraton. Pentru că la finalul a zeci de kilometri de alergare voi încă ați fost cu zâmbetul pe buze înseamnă că greul fizic nu a fost atât de greu 🙂
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Surse foto maratonul din Budapesta aici și aici.
facebook
vimeo