Alergotura a ajuns și la Lugoj FOTO și VIDEO

Alergotura a ajuns și la Lugoj FOTO și VIDEO

Pe modelul de la Timișoara, de acum Alergotura a ajuns și la Lugoj. Datorită implicării colegei noastre Diana.Crainiceanu[at]alergotura.ro acum și lugojenii pot să participe la ture săptămânale de alergare, dacă vor să beneficieze de efectele alergării și de bucuria de a face parte dintr-un club în care sprijinul reciproc, prietenia și respectul sunt valori împărtășite cu ceilalți.

La finalul săptămânii trecute, în 10 mai, o parte din membrii Alergotura de la Timișoara și susținători ai sportului în aer liber din Lugoj au organizat o tură specială pentru a-i îndemâna pe lugojeni să li se alăture și pentru a anunța că de acum și în al doilea oraș ca mărime din județ se organizează săptămânal ture de alergare. Programul e aici și oricine se poate înscrie pentru a crește numărul turelor de alergare. De asemenea, cei care doresc pot susține comunitatea de alergători acceptând să facă parte din ea. Aici sunt detalii despre calitatea și obligațiile unui membru.

O zi cu Alergotura la Lugoj

Alergarea de la Lugoj a beneficiat de sprijinul autorităților locale, al Poliției Municipiului Lugoj, cărora le mulțumim pentru implicare și pentru că au participat la organizare.

Politia a sprijinit initiativa Alergotura

A fost alături de alergători și Vasile Stoica, lugojeanul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă distanță parcursă într-un scaun rulant în 24 de ore.

Vasile Stoica a fost cu Alergotura

Experiența a fost extraordinară pentru toată lumea și le mulțumim tuturor celor care au ajutat la împlinirea ei. Inclusiv reprezentanților mass-media care au popularizat faptul că Alergotura a ajuns și la Lugoj.
TenTV ne-a ajutat prin clipurile lor de dinainte si de dupa eveniment.

Ziarul Redeșteptarea a scris articole și înainte, dar și după tura de la Lugoj.

Ziua de Vest a scris despre extinderea clubului Alergotura și la Lugoj, Sporttim a menționat că tura de inaugurare a fost susținută și de Vasile Stoica, iar Vestic a evidențiat cum sportul aduce oamenii împreună, indiferent de barierele care apar la prima vedere.

Cât de reușită a fost tura Alergotura de la Lugoj se vede în zâmbetele celor care au participat la eveniment și în numărul lor.

Timișorenii alergoturieni îi susțin pe colegii de la Lugoj, le urează mult succes în promovarea sportului în aer liber și a alergării și îi invită și pe alți lugojeni să se implice pentru crearea unei comunități locale a alergătorilor.

 

facebook
vimeo