Alegotura la ultimul derby în baschet: Timba Timișoara vs. BC Timișoara

alergotura la sala olimpia

Și noi așteptăm primăvara. Cine nu și-ar dori să alerge prin parcuri, sub cer clar de primăvară, pe lângă flori mici și colorate și ciripit de păsări? Ușor idilic, nu? Dar știți că noi ne adaptăm ușor și ne vedem de alergat și promovat viața sănătoasă și pe vreme mai puțin veselă. Și dacă la sfârșit de martie încă alergam printre fulgi de zăpadă, am continuat și noi să mergem cu sorcova și să urăm spor la mișcare. Sau să lansăm invitații pentru un început de primăvară mai alert. Așa am ajuns cu uratul la Sala Olimpia, la meciul de baschet al echipelor BC Timba Timișoara și BC Timișoara, un derby local care a umplut sala până la refuz.

Echipa Alergoturei la Sala OlimpiaPublicul numeros ne-a surprins și pe noi, mai ales că mulți dintre cei cărora le-am dat fluturași știau despre Clubul Alergotura, după ce au citit articole în presa online sau au văzut reportaje la TV, iar cei care au aflat pentru prima dată de noi au fost interesați să afle cum suntem organizați, pe unde alergăm, câți și ce rezultate avem :). Of, dacă ar fi avut toți destul timp să le spunem de kilogramele pierdute, performanțele individuale la concursurile de tip cros, maraton și semimaraton, chiar că ajungeam să semănăm – cu voia noastră bineînțeles – cu promotorii diferitelor culte religioase. Am împărțit sute de fluturași, am povestit și am dat invitații pentru ce știm noi să facem mai bine: 🙂 invitații la alergare. Eni, Anca, Mario, Cristi, Raluca, Ovidiu și Miha au dat informații despre ture, ore, zone unde e prezentă Alergotura în fiecare zi.

Mascota Timba ne-a dat târcoale, dar n-am pus-o pe fugă. Ne-am fotografiat ca între prieteni :). Eni si mascota Timba

Când a început meciul, am intrat și noi în tribune. A fost un derby excelent, un joc foarte frumos care a confirmat încă o dată că la Timișoara se face performanță și există talente. Timba a avut un joc extraordinar și a condus aproape tot meciul. Scorul final a fost foarte strâns și doar un coș a făcut diferența la final: Timba – BC Timișoara, scor 88 – 91. Ne-a făcut plăcere să urmărim jucătorii care au reușit să țină sala cu sufletul la gură. A fost o seară minunată.

Mario si Anca primesc publicul cu bratele deschise

Au contribuit la asta și majoretele care au avut o prezență superbă, dar și publicul care a fost interactiv pe tot parcursul meciului.

Le mulțumim celor de la BC Timba Timișoara, in special managerului general Sebastian Raducanu, pentru că ne-au invitat la Sala Olimpia. Susținem sportul timișorean și recomandăm activitățile sportive. Încurajăm performanța și recomandăm o viață sănătoasă, prin mișcare cât mai multă și alimentație sănătoasă. Colectia completa de poze e aici.

facebook
vimeo