Inscriere “Alerg o tura pe-un picior de Plai” – 2015

Rezultatele evenimentului de alergare “Alerg o tura – Pe-un picior de Plai” 2015 :  Pe-un picior de Plai – clasament

Felicitari participantilor!!

 

Lista inscrisilor este aici : http://alergotura.ro/lista-participanti/. “Neconfirmat” in dreptul numelui dumneavoastra inseamna ca sunteti inscris, dar inca nu v-ati ridicat numarul de concurs. Punctele si orele de ridicare a numerelor de concurs le vom anunta pe evenimentul de Facebook de mai jos si pe emailul pe care v-ati inscris. Daca aveti probleme sa va inscrieti va rugam sa ne scrieti la mail at alergotura.ro .

Va reamintim ca persoanele fara numar de concurs nu pot participa la evenimentul de alergare “Pe-un picior de Plai”. Participarea este fara taxa de inscriere. Aduceti numai energie si bunavointa si va iesi bine! 🙂

Informatii despre eveniment vor fi postate pe pagina de Facebook a evenimentului “Pe-un picior de Plai” aici: https://www.facebook.com/events/381063662103259/

Formatul evenimentului este descris in amanuntime in regulamentul de participare.

traseu_10red“Pe-un picior de Plai” 2015 este un eveniment de alergare non-profit organizat de voluntari (fara taxa de participare) in cadrul Festivalului Plai, pe 12 Septembrie 2015, incepand cu orele 10:00.

Startul/Finishul se dau din fata Muzeului Satului Banatean. Traseul este in majoritate sa prin Padurea Verde si partial pe langa lacul/barajul de la Dumbravita.

Cursele sunt de 5, 10, 21 km pe acelasi traseu, dar cu multiplu de ture, pe un drum forestier amenajat cu pietris (rezistent la ploi).