Petrovaselo 2017

Petrovaselo 2017

Trail Run Petrovaselo – Sâmbătă, 20 Mai la ora 9:30 am

 

Inscrie-te! | Logheaza-te! | Vezi Lista de participanti → | Vezi regulamentul de participare →

Pentru ediţia din acest an, am păstrat cele mai bune idei de la ediţiile anterioare dar am şi adăugat câteva elemente noi, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat!

final-resized

Păstram formatul ediţiilor anterioare, oferindu-vă două curse de alergare:

  • Opţiunea “scurtă” are acum 14 km şi constă într-o buclă între Petrovaselo si Cralovăț, cu trecere prin viile Cramei Petrovaselo, pe câmpul dintre cele două localități şi prin pădurea de lângă sat. Traseul este accesibil atât pentru cei care acum descoperă alergarea pe potecă în aer liber, diferenţa de nivel fiind de 275 m, dar şi total alergabil pentru alergătorii cu experienţă.

Elementul de noutate: am lungit puţin cursa scurtă de anul trecut (care avea ~12,5 km) şi vom parcurge bucla în sens invers faţă de ediţia anterioară.

Traseul este disponibil aici: https://www.plotaroute.com/route/411067

  • Opţiunea “lungă” are 28 km şi reprezintă dublul cursei de 14 km, Si aici, elementul de noutate constă în faptul că în loc să repetaţi bucla de două ori, după finalizarea primei bucle, urmează să refaceţi traseul în sens invers. Astfel, veţi urca pantele pe care la prima bucla le-aţi coborât şi viceversa. Astfel, bucla a doua va arăta practic ca un traseu nou, ferindu-vă de monotonie.

Diferența de nivel pozitiv/negativ pentru fiecare tur este de aproximativ 275m.

elevation_profile

Gazda evenimentului nostru de alergare în natură este Petro Vaselo Winery. Locația Cramei, unde se afla si punctul de Start / Finish, poate fi vizualizată online aici:

https://goo.gl/maps/wgov2cSzntS2

Păstrăm reţeta de la finalul curselor, cînd vă oferim ocazia să vă împărtăşiţi trăirile, emoţiile şi aventurile din cursă împreună cu prietenii, rămănând la poveşti la un gulaş stropit cu renumitul spumant de Petrovaselo.

Nu există alte cerinţe pentru cursă decât voia-bună și dorinţa de mișcare. Timpul limită este de 2.5 ore la cursa 14km si de 4 ore  la cursa de 28km. El este suficient pentru parcurgerea traseului și într-o alergare ușoară la 14km. În schimb, cei antrenați pot să-și verifice condiția fizică și să realizeze recorduri personale.

Taxa de participare

Participarea la acest eveniment se face pe baza demonstrării achitării unei taxe de participare. Taxele de participare pentru cele două opţiuni sunt date în tabelul de mai jos, în funcție de data achitării acestora:

Discounturile sunt valabile numai până la 13 mai ora 24:00.

 Tip cursă Până la 13.05.2017 14.05.2017-20.05.2017
14 km 50 lei 60 lei
28 km 60 lei 70 lei

 

Taxa de participare se achită în contul Alergotura:

Beneficiar: Club Sportiv Asociația Alergotura

CIF: 30549630

Număr cont: RO45.BACX.0000.0007.9166.2000

Banca: Unicredit

Detalii de plată: „Participare Trail Run Petrovaselo, cursa 14 sau 28 km – Nume, prenume” (numele persoanei pentru care se efectuează plata).

Puteţi achizitiona pachetele de participant la Petrovaselo şi de pe site-ul Timotion de aici.

ATENTIE! Înscrierea se validează după efectuarea plăţii (vezi mai sus) ŞI după înscrierea pe site urmand link-ul de mai jos:

Inscrie-te! | Logheaza-te! | Vezi Lista de participanti → | Vezi regulamentul de participare →

Daca ai participat mai pqrticipat la evenimente Alergotura (in afara Timotion!) atunci ajunge sa te loghezi in contul tau cu adresa de e-mail. Daca e prima participare atunci urmeaza tot procesul de inscriere.

facebook
vimeo